Als timmerman, schilder of bouwvakker wil je zekerheid, mooie klussen en een goed salaris. Faber is de werkgever die dit én meer voor jou regelt.

Werk als schilder, timmerman of bouwvakker bij Faber.

Waarom kies jij als schilder, timmerman of bouwvakker voor Faber?

Als timmerman, schilder of bouwvakker maak jij dromen van anderen waar. Door jouw werk heeft iemand een droomhuis, een mooi bedrijfspand en nog heel veel meer. Zelf heb jij ook dromen. Een huis voor jezelf, een mooie vakantie, een nieuwe auto of een goede toekomst voor je kinderen. Daar heb jij een goed loon en zekerheid voor nodig. Het liefst werk jij daarbij ook nog eens lekker dicht bij huis en doe je mooi werk samen met de leukste collega’s.

Faber is de werkgever die dit en meer voor je regelt.

Hoe regelen wij die droombaan voor jou?

Zie ons als jouw zaakwaarnemer. Wij zijn het grootste schildersbedrijf van Nederland en een van de grootse bouwbedrijven. Wel één zonder eigen werk. Daarvoor werken wij samen met meer dan 700 partners. Dat zorgt ervoor dat wij je altijd kunnen helpen aan jouw droombaan. Wil je binnen of buiten aan de slag? Zoek je een werkplek met veel collega’s of werk je liever alleen? Wij hebben de baan die bij je past. Voor nu en later.

En omdat we geen eigen werk aannemen, hebben wij als werkgever extra tijd voor jou. Tijd die we gebruiken om jouw leven leuker en makkelijker te maken. Zakelijk en, als je dit wilt, ook privé.

Wat mag jij van ons verwachten?

Faber zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Door je te helpen met papierwerk, bijvoorbeeld bij een hypotheekaanvraag. We regelen werkzekerheid en, als je dat wil, een opleiding zodat jij kan doorgroeien. En juist omdat wij geen schildersbedrijf of aannemer zijn, hebben wij altijd werk waar jij blij van wordt. Vanaf de start bij Faber tot aan je pensioen. Bij ons gaat het net wat anders dan bij een uitzendbureau of bij een bedrijf zelf. Wij zijn jouw zaakwaarnemer en zorgen voor jou. Niet alleen door een goed contract en een goed salaris. Wij waarderen vakmanschap en belonen dit door borrels, een spaarprogramma, een goed kerstpakket en nog veel meer. 

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kijk snel bij de vacatures of jouw nieuwe baan ertussen staat!

Enthousiast geworden?   Direct solliciteren Bekijk onze vacatures

Respect voor vakmanschap

Wat jij kan, vinden wij bijzonder. Wij helpen je doorgroeien, zowel zakelijk als privé.

Jouw werk goed geregeld

Goed betaald werk dat bij je past.

Werkplezier

Persoonlijke aandacht, een extra beloning. Bij ons ben je thuis in jouw vak.

Trots op onze cijfers

8.9 Klant en kandidaat tevredenheid
700 Partners
15 Vestigingen
2000 Collega's

Vacatures voor jou