Werken als Accountmanager bij Faber

Solliciteer nu als Accountmanager bij Faber

Ben jij een geboren netwerker en stroomt sales door jouw aderen? Vlieg jij vol enthousiasme de markt aan met je eigen campagnes en strategieën? En heb jij zin om mee te bouwen aan de toekomst van Faber? Dan ben jij de accountmanager die Faber zoekt.

Bij Faber sta jij als medewerker centraal. Uiteraard geldt dit ook voor onze vakmensen. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Op die manier zetten wij iedere dag een stap om persoonlijk het verschil te maken. Lijkt het jou tof om hieraan mee te werken? Bekijk dan nu alle vacatures en ontdek of het bij jou past.

Wat krijg je als Accountmanager bij Faber?

Als accountmanager ga je aan de slag in de bouw- of schilderbranche. Jij zorgt ervoor dat vakmensen op de juiste plek zitten. Een belangrijke rol, dus daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij:

  • Salaris: van €2.200,- tot €4.200,- bruto per maand
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Realistische bonusregelingen
  • Iedere werkdag een gratis lunch
  • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • Leuke uitjes met de Faber-familie

Werken als Accountmanager bij Faber

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen netwerk van kandidaten, vakmensen en klanten. Je krijgt alle vrijheid om jouw succes te behalen. Persoonlijk contact staat centraal en geen dag is hetzelfde. Meer weten? Bekijk de video en kom erachter wat werken als accountmanager bij Faber inhoudt.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu als Accountmanager bij Faber!

We nemen binnen één werkdag contact met je op!

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, dot, rtf, rtx, ai, eps, ps, odt, pdf, zip, xml, xsl, txt, text, conf, def, list, log, in, html, htm, eml, mime, pst, ost, docx, ppt, pps, po.
Alles is goed geregeld bij Faber. Van je lunch tot aan je werkplek. Overal is over nagedacht. Zo was op mijn eerste werkdag alles geregeld en klaargezet, zodat ik direct een goede start kon maken.

Tom de Graaf

Accountadviseur bij Faber