Corona update

Het coronavirus raakt ons allemaal

Vanaf 30 september thuiswerken

Waar mogelijk vragen wij onze medewerkers voorlopig weer thuis te werken. Waar mogelijk vragen we je weer evenals in maart om voorlopig thuis te werken. Dit geldt voor alle interne medewerkers van Faber. Daarna worden de maatregelen geëvalueerd door de regering. We hebben in het voorjaar bewezen dat we onze dienstverlening op peil kunnen houden. Ook als we op afstand werken.

We volgen de richtlijnen van het RIVM

Het coronavirus raakt ons allemaal

Helaas lopen de coronabesmettingen en ziekenhuisopnames hard op en zijn de maatregelen door de regering aangescherpt voor de komende periode. De wereldwijde opmars van het coronavirus heeft de komende weken grote impact op een ieders leven en roept veel vragen op bij zowel onze vakkrachten als bij onze opdrachtgevers. Wanneer moet ik thuisblijven? Hoe is het geregeld met mijn loon? Wat zijn de gevolgen als het werk wegvalt? Hoe kan ik mijn contactpersoon bij Faber bereiken?

Wij zijn ons van de ernst van de huidige situatie bewust. We volgen de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet.

Voor vakkrachten

Wij begrijpen dat alle berichtgeving rondom het coronavirus onrust met zich mee kan brengen. We hebben de veel gestelde vragen gebundeld en beantwoord. Deze worden direct ge-update als daar aanleiding voor is. Natuurlijk staan onze Accountmanagers voor je klaar om hierop een toelichting te geven en specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden.

Voor opdrachtgevers

Door de aard van onze organisatie en de professionaliteit van onze collega’s, zijn wij ervan overtuigd je de komende periode veilig en verantwoord te kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze Accountmanagers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en nadere toelichting te geven. Ook in deze periode gaan wij nog steeds voor de beste match tussen opdrachtgever en vakkracht.

Bereikbaarheid en vragen

Om de gezondheid van onze vakkrachten, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype/FaceTime. Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via onze Accountmanagers en dichtstbijzijnde vestiging om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Wij wensen een ieder veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere periode!