Corona update

Het coronavirus raakt ons allemaal

Vanaf 2 juni weer veilig naar kantoor/onze vestingen

Heel Nederland heeft afgelopen maanden thuisgewerkt. Dat ging goed, maar samen terug naar kantoor/ onze vestigingen geeft extra energie en gezamenlijke slagkracht. Vanaf 2 juni gaan zo goed als al onze collega’s dan ook weer terug naar kantoor. Dat kan en mag, maar moet uiteraard wel veilig. Om de gezondheid van onze vakkrachten, onze klanten en onze eigen medewerkers te waarborgen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld.

We volgen de richtlijnen van het RIVM

De richtlijnen op onze vestigingen

  • We werken en vergaderen op 1.5 meter afstand
  • We maken geregeld gebruik van desinfectoren
  • We wisselen niet van werkplek
  • We lunchen achter ons bureau
  • Waar mogelijk hebben we eenrichting looproutes aangelegd
  • We maken elke dag ons bureau schoon

Het coronavirus raakt ons allemaal

De wereldwijde opmars van het coronavirus heeft de komende weken grote impact op een ieders leven en roept veel vragen op bij zowel onze vakkrachten als bij onze opdrachtgevers. Wanneer moet ik thuisblijven? Hoe is het geregeld met mijn loon? Wat zijn de gevolgen als het werk wegvalt? Hoe kan ik mijn contactpersoon bij Faber bereiken?

Wij zijn ons van de ernst van de huidige situatie bewust en volgen de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet.

Voor vakkrachten

Wij begrijpen dat alle berichtgeving rondom het coronavirus onrust met zich mee kan brengen. We hebben de veel gestelde vragen gebundeld en beantwoord. Deze worden direct ge-update als daar aanleiding voor is. Natuurlijk staan onze Accountmanagers voor je klaar om hierop een toelichting te geven en specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden.

Voor opdrachtgevers

Door de aard van onze organisatie en de professionaliteit van onze collega’s, zijn wij ervan overtuigd je de komende periode veilig en verantwoord te kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze Accountmanagers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en nadere toelichting te geven. Ook in deze periode gaan wij nog steeds voor de beste match tussen opdrachtgever en vakkracht.

Bereikbaarheid en vragen

Om de gezondheid van onze vakkrachten, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype/FaceTime. Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via onze Accountmanagers en dichtstbijzijnde vestiging om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Wij wensen een ieder veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere periode!