Accountmanager bij Faber

Accountmanager bij Faber

Zoek jij een uitdaging, commercie, HR en ben jij klaar om jouw steentje bij te dragen aan succes van jouw vakkrachten, klanten, Faber en daarmee je eigen succes? Word accountmanager bij Faber.

Lees meer of bekijk direct de vacatures

Accountmanager bij Faber

Ben jij een geboren netwerker? Word jij blij van het leggen en onderhouden van contact met verschillende soorten mensen? Ben jij op zoek naar een baan die zorgt voor groei? Groei voor onze vakkrachten, klanten, Faber en vooral je eigen groei? Dan wordt jij blij van de rol van Accountmanager bij Faber.

Bij Faber sta jij als medewerker centraal. Uiteraard geldt dit ook voor onze vakmensen. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Op die manier zetten wij iedere dag een stap om persoonlijk het verschil te maken. Lijkt het jou tof om hieraan mee te werken?

Bekijk dan nu alle vacatures en ontdek of het bij jou past.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Wat doet een Accountmanager bij Faber

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen netwerk van schilders, timmermannen, bouwvakkers en klanten. Het is aan jou en je team om te bepalen hoe je met hen in contact komt en hoe je ze verleidt om voor Faber te kiezen. Onze filosofie: jij bent zaakwaarnemer voor zowel onze schilders, timmermannen als partners. Ook hiervoor geldt het is aan jou om te onderzoeken waar hun behoefte ligt en hierop in te spelen. Het doel: groei realiseren voor onze vakkrachten plus klanten en daarmee groei van Faber, jouw groei.

 

Bij Faber krijg je alle vrijheid & ondersteuning

Zo is op gebied van marketing in samenwerking met ons marketingteam online en offline bijna alles mogelijk. Onze afdeling service & administratie ontzorgt jouw volledig. Zij zorgen voor de juiste contracten, facturatie en betalingen. En is iemand langdurig ziek, dan helpt ons team Verzuim de medewerker en jou met re-integratie. Onze vakschool en samenwerking met meerdere opleidingspartijen zorgen ervoor dat jij ook in deze schaarse markt onze partners nog kan voorzien van gekwalificeerd personeel.

Als Accountmanager bij Faber kan jij je dus echt volledig focussen waar jij blij van wordt en goed in bent.

Wat krijg je als Accountmanager bij Faber?

Als accountmanager ga je aan de slag in en voor de bouw- of schilderbranche. Jij zorgt ervoor dat vakmensen op de juiste plek zitten en onze partners de juiste medewerkers krijgen. Een belangrijke rol, dus daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij:

  • Salaris: van €2.000,- ben je Senior Accountmanager dan kan dit oplopen tot €4.700,- bruto per maand
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Realistische bonusregelingen waarmee jij 3 maandsalarissen per jaar extra kan verdienen.
  • Iedere werkdag een gratis lunch en iedere vrijdag een vrijdagmiddag borrel.
  • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • De leukste uitjes met de Faber-familie. Waaronder onze legendarische jaarlijkse ski trip.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct