Commercieel manager bij Faber

Zoek jij een mooie vervolg uitdaging in de commercie & HR. Een baan waarin jij zorgt voor een veilige, fijne, en vertrouwde werk- en leeromgeving. Een baan waar medewerker tevredenheid, (persoonlijke) groei en aandacht centraal staan? Dan word je blij van de functie van Commercieel Manager bij Faber.

Lees meer of bekijk direct de vacatures

 • TEG Multisite Sites
 • Faber
 • Ons verhaal
 • Werken bij Faber
 • Commercieel manager bij Faber
 • Commercieel Manager bij Faber

  Heb jij ervaring in de bemiddelingsbranche? Ben jij op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor commerciële teamdoelstellingen, een fijne werkomgeving, een hoge medewerkers en klanttevredenheid? Een functie waarin je leiding geeft, maar ook actief meewerkt. Dus een functie waarin jij sturing geeft op marktplannen, maar ook nog zelf in contact komt met klanten en vakkrachten? Dan word jij blij van de functie van Commercieel Manager bij Faber.

  Bij Faber sta jij als medewerker centraal. Uiteraard geldt dit ook voor onze vakmensen en klanten. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Op die manier zetten wij iedere dag een stap om persoonlijk het verschil te maken. Lijkt het jou tof om hieraan mee te werken?

  Bekijk dan nu alle vacatures en ontdek of het bij jou past.

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  Wat doet een Commercieel Manager bij Faber

  Als Commercieel Manager ben jij verantwoordelijk voor de commerciële teamdoelstellingen binnen jouw marktgebied. Dit doe je door enerzijds actief mee te werken en zo samen groei te behouden en ontwikkeling van vakkrachten en opdrachtgevers te realiseren. En door anderzijds te zorgen voor een veilige, plezierige en vertrouwde werkomgeving. Een werkomgeving waarbij groei en persoonlijke ontwikkeling voor het team, de klant, vakkracht en ook het individu waaronder jouw persoonlijke groei centraal staan.

  Jouw uitdaging?

  Met behulp van data coach, stimuleer, ondersteun en motiveer jij jouw team bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Onze filosofie: wij zijn zaakwaarnemer van onze vakkrachten en partners. Maakt dat onze Accountmanagers, jouw mensen veel vrijheid krijgen om maatwerk te leveren. Als Commercieel Manager is het jouw uitdaging is om dit te managen.

  Bij Faber krijg je alle vrijheid & ondersteuning

  Zo is op gebied van marketing in samenwerking met ons marketingteam online en offline bijna alles mogelijk. Onze afdeling service & administratie ontzorgt jouw volledig. Zij zorgen voor de juiste contracten, facturatie en betalingen. En is iemand langdurig ziek, dan helpt ons team Verzuim de medewerker en jou met re-integratie. Onze vakschool en samenwerking met meerdere opleidingspartijen zorgen ervoor dat jij ook in deze schaarse markt onze partners nog kan voorzien van gekwalificeerd personeel.

  Als Accountmanager bij Faber kan jij je dus echt volledig focussen waar jij blij van wordt en goed in bent.

  Wat krijg je als Commercieel Manager bij Faber?

  Als Commercieel Manager ga je aan de slag in en voor de bouw- of schilderbranche. Jij zorgt met jouw team ervoor dat vakmensen op de juiste plek zitten en onze partners de juiste medewerkers krijgen. Jij zorgt voor groei, van zowel onze vakkrachten, klanten, medewerkers, Faber als jouw persoonlijke groei. Een belangrijke rol, dus daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij:

  • Salaris: van €3.700,- ben je Senior Commercieel Manager dan kan dit oplopen tot €6.200,- bruto per maand
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Realistische bonusregelingen waarmee jij 3 maandsalarissen per jaar extra kan verdienen.
  • Iedere werkdag een gratis lunch en iedere vrijdag een vrijdagmiddag borrel.
  • Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • De leukste uitjes met de Faber-familie. Waaronder onze legendarische jaarlijkse ski trip.

  Enthousiast geworden? Solliciteer direct