Faber voor opdrachtgevers

Gemotiveerde vakmensen

Wij zijn trots op onze vakmensen. Ze zijn enthousiast, leveren altijd goed werk en staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.

Formeel zijn wij de werkgever van onze vakmensen, die vaak al lang bij Faber werken. Met ons landelijke netwerk van vakmensen bouwt u een vaste én flexibele schil. En wij nemen voor u de werkgeversrisico’s uit handen.

Vakmensen die bij u passen

Speciaal voor u selecteren wij vakmensen die echt goed bij uw organisatie passen. En daar zijn wij goed in. Wij weten wat er speelt in de markt. Kennen al onze vakmensen persoonlijk (ja, allemaal!) en we zijn oprecht betrokken. Dat vinden wij heel normaal, want alleen zo kunnen we bepalen welke vakbedrijven en vakmensen het best bij elkaar passen. En zo heeft u continu de allerbeste vakmensen aan het werk.

Hulp bij HR

We helpen u ook graag de andere kant op. Dus beschikt u zelf over goede vakmensen, maar wilt u niet de werkgeversrisico’s lopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ook met andere personele vraagstukken helpen wij u graag. Zie ons als verlengstuk van uw HR-afdeling. Wel zo makkelijk.

Samenwerken

Bij Faber vinden we integriteit, gezonde nuchterheid, sociale betrokkenheid, inlevingsvermogen. en liefde voor het vak heel belangrijk. Daarom werken wij graag samen met vakbedrijven die zich hierin herkennen. Zo laten wij onze vakmensen met een goed gevoel naar hun werk gaan.

Wij werken door heel Nederland met meer dan 1000 bedrijven samen in de bouw- en schildersbranche. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Bel ons gerust om samen de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Schildersbranche

OnderhoudNL is dé brancheorganisatie voor schildersbedrijven. Ze maken zich hard voor de beste voorwaarden in de branche. Faber is hierbij de partner als het gaat om goed werkgeverschap. Samen zijn wij OnderhoudNL Personeel en zorgen ervoor dat vakmensen werken bij de beste schildersbedrijven onder de beste arbeidsvoorwaarden.

De bouw

Faber is netwerkpartner van ondernemersorganisatie Bouwend Nederland. Zo kunnen onze opdrachtgevers kosteloos advies bij ons inwinnen en bieden wij hulp bij de bedrijfsvoering. Voor vakmensen in de bouw zorgen wij voor goede loonafspraken, het op tijd betalen van salarissen en arbeidsvoorwaarden conform de CAO!

Ik had het al een tijdje niet meer naar mijn zin bij mijn toenmalige werkgever. Nu weer wel!

Willem Donk

Schilder bij Bouwbedrijf Oude Wolbers B.V.

Wil jij ook werken via Faber?
bekijk onze vacatures!

Wil je liever direct met ons in contact komen? Dat kan!
Bel ons even op 033-489 23 80 of stuur een mail naar info@faberpersoneel.nl, dan helpen wij je verder.