Vacatures

Timmerman 1

16-10-2020 Timmerman Joure

Wat jij gaat doen

Voor een leuk kleinschalig bouwbedrijf in de omgeving van Heerenveen zijn we opzoek naar een gemotiveerde houtskeletbouwer / timmerman. Het betreft een functie met veel variatie. Je zult je bezig houden met houtskelet frames in elkaar zetten (binnenwanden, buitenwanden, dakwanden etc.). Daarnaast hebben ze nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud en renovatieprojecten. Kortom veel diversiteit, je hoeft niet constant dezelfde handelingen te verrichten maar wordt uitgedaagd! Klinkt goed toch!

 

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring met houtskelet werkzaamheden, in  nieuwbouw, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Ben je een vakman in hart in nieren, heb je een aantal jaar aantoonbare ervaring en kan je niet wachten om aan de slag te gaan... reageer dan snel!!

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling bij Faber, kunt trainingen volgen. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Waar jij gaat werken

Je komt bij een kleinschalig familiebedrijf te werken, waar je zelfstandig aan het werk kunt en genoeg vrijheid hebt.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen met Murk de Vries op 06-828 054 70 of stuur een mailtje naar m.devries@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen