Vacatures

Accountadviseur Limburg

6-1-2021 HBO Sales Sittard, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Sales? Sluit je dan aan bij onze Faber Familie!

Faber is per direct op zoek naar een fulltime (40 uur) Accountadviseur voor het gebied Limburg.

Daphne is het vaste gezicht voor onze Schilders in de regio Zuid-Limburg en beheert de vaste klanten. De ambitie is om samen met jou het gebied verder uit te bouwen richting midden Limburg.

In deze functie houd jij je als Accountadviseur voornamelijk bezig met het acquireren van new business in de schildersbranche en ben jij de gedreven relatiemanager met commercieel inzicht bij je eigen klantrelaties. Tevens houd jij je bezig met het werven en bemiddelen van potentiële vakkrachten. De werkzaamheden zijn erg divers. Zo heb je het ene moment een afspraak met een grote prospect klant en het andere moment voer je een sollicitatiegesprek met een potentiële vakkracht. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject, waarbij de nadruk ligt op het binnenhalen van nieuwe relaties. Juist daarom is het belangrijk dat je kan communiceren op verschillende niveaus en hierbij ook oprechte interesse toont.

Bij Faber ontvang jij een startsalaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand. Tevens ontvang jij 13 ATV dagen per jaar waarvan de helft bij jouw salaris uitbetaald wordt. Bij aanvang krijg jij een contract van 7 maanden en bij goed functioneren, maak jij kans op een vaste aanstelling bij Faber! De ontwikkeling van onze medewerkers staat hoog in het vaandel en daarom krijg jij van ons een 2-jarige Sales training van Kenneth Smit om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg jij een telefoon, laptop en auto van de zaak tot je beschikking.

Ben jij de kandidaat

Heb jij alles altijd Fantastisch geregeld, ben jij Ambitieus en wil jij graag je doelen overtreffen? Ben jij Bevlogen in alles wat je doet en kan je dit overbrengen op een Enthousiaste en Respectvolle manier? Dan ben jij een échte FABER!

Daarnaast beschik jij over:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring
 • Kennis van-/interesse in wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht

Wat wij bieden

 • Een startsalaris tussen de €2.350,- en €3.200,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen per jaar aangevuld met 13 ATV dagen per jaar, waarvan de helft wordt uitbetaald   
 • Bij goed functioneren de intentie tot een vast contract
 • 2-jarige Kenneth Smit opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Een bonus bij het behalen van de vestigingsdoelen
 • Ieder jaar een weekend weg met jouw Faber collega’s
 • Iedere dag een goede lunch op de vestiging op kosten van Faber

Waar jij gaat werken

Faber is dé specialist en bovendien marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Met 13 vestigingen verspreid over Nederland en ons hoofdkantoor in Hooglanderveen hebben wij een landelijke dekking. Landelijk hebben wij ongeveer 1400 schilders aan de slag en onze ambitie is om dit aantal nog verder uit te bouwen. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo gaan wij elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken!

 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen