Vacatures

Spackspuiter

20-4-2021 Onderhoudsschilder Zeeland, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij als spackspuiter gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds en word jij er (ook) enthousiast van als jij direct resultaat ziet in het werk wat jij verricht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Faber Personeel hebben wij waardering voor jouw vakmanschap, heb jij het hele jaar door werk en word je hier ook nog eens voor beloond, wat wil een Faber nog meer?

Onze opdrachtgever uit Zaamslag is per direct op zoek naar een ervaren spackspuiter. In deze functie houd jij je bezig met het afwerken van wanden en plafonds door het toepassen van spuitpleister. De werkzaamheden zijn erg divers; zo kun je denken aan het behangklaar maken van wanden en het toepassen van korrelstructuur, maar denk hierbij ook aan het het afpleisteren van ondergronden, eventueel in kleur, en het aanbrengen van de afwerklaag. De werkzaamheden die jij uitvoert, zijn specialistisch van aard. 

Jij zal worden ingezet op diverse projecten in Zeeland. De ene week zal je werkzaam zijn op een groot nieuwbouwproject waarbij je met een groot team aan het werk bent en de andere week zal jij zelfstandig op een klus gestuurd worden voor wat renovatiewerkzaamheden. Kortom; jij hebt een erg afwisselende baan! Houd jij van diversiteit in werk, werken in teamverband en vind je het niet erg om af en toe alleen te staan? Dan zoekt Faber Personeel jou!

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt als spackspuiter. Onze opdrachtgever is een VCA gecertificeerd bedrijf en daarom zou het fijn zijn als jij in bezit bent van een VCA certificaat. Is jouw certificaat verlopen of heb je deze nog niet behaald? Geen probleem! Op kosten van Faber Personeel kan jij alsnog het certificaat behalen! Voor deze functie is het belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs, omdat jij zelfstandig naar je eigen klus moet kunnen gaan. Heb je geen eigen vervoer? Dan kan Faber Personeel hier altijd iets in betekenen voor jou! Zie jij jezelf al werken als spackspuiter?

 

 

Wat wij bieden

Faber Personeel biedt jou een salaris vanaf €2.600,- bruto per maand op basis van 2 jaar ervaring als zelfstandig spackspuiter. Heb jij meer ervaring? Des te beter! Jouw bruto maandsalaris zal mede afhangen van het aantal jaren dat jij ervaring hebt en kan oplopen tot €3.250,- bruto per maand. Ben jij tevreden met je werk en zijn wij tevreden met jou? Dan maken wij jouw vaste contract alvast in orde! 

Vanaf dag 1 zal jij deelnemen aan het Stipp- of BPF Schilders pensioen. Je leest het goed! Bij Faber Personeel heb jij namelijk de keuze bij welk pensioenfonds je aangesloten wilt zijn. Wij vinden het prima, zolang het maar aan jouw wensen voldoet! Wist je dat je bij Faber Personeel voor ieder gewerkt uur spaarpunten opbouwt waarmee je op onze website leuke cadeaus kunt bestellen? 

Wij vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Vooral nu, maar ook zeker in de toekomst! Heb jij er al weleens over nagedacht waar je jezelf ziet staan over een aantal jaar en waar jij je eventueel nog op zou willen ontwikkelen? 

Tot slot organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue in de zomer en een borrel vlak voor kerst met de hele Faber familie! Hoe gezellig is dat! Daarnaast organiseert het bedrijf waar jij werkzaam bent ook haar eigen borrels en uitjes. Hierdoor profiteer jij dus dubbel van! Klinkt goed he?! En om niet te vergeten, je krijgt ook nog eens niet 1 maar 2 kerstpakketten!

Waar jij gaat werken

Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met afbouw, onderhoud en renovatie. Hierbij kun je denken aan schilderwerk, glaswerk, kozijn- en houtrottechnieken, stukadoorswerk, gevel isolatie, plafond- en wandafwerking, behangwerk en totaalonderhoud. Het werk is verspreid over heel Zeeland. 

Meer weten?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Wij verwelkomen jou graag binnen onze Faber familie!

Over Faber

Via Faber Personeel ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen