Vacatures

Werkplaatstimmerman

16-10-2020 Werkplaatstimmerman Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, netto vakantiegeld opbouwen, beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Wij hebben de vacature voor jou als werkplaatstimmerman gevonden!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als werkplaatstimmerman het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500 en €2.980 per 4 weken en bij goed functioneren ligt jouw vaste contract al uitgeprint bij Faber klaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wat jij gaat doen
Voor een bouwbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn zijn wij opzoek naar een werkplaatstimmerman! Je komt te werken bij een professioneel bedrijf waar alles goed is geregeld. In deze functie ga je bezig houden met de productie van houten kozijnen en kom je te werken met de modernste CNC machines.

Ben jij de kandidaat

Het je aantoonbare werkervaring als timmerman 
Woon je in de omgeving van Apeldoorn 
Heb je een goede motivatie

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 2.900,- per 4 weken
  • BPF pensioen
  • Tijdspaarfonds (vakantiegeld is netto)
  • ATV en vakantiedagen
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Trainingsprogramma’s: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma
  • Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega’s!
Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Ik ga graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen naar Bas IJsinga via 06 127 540 13, mailen naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl of solliciteer en ik neem snel contact met jou.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Bas IJsinga

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen