Vacatures

Allround schilder

26-11-2020 Onderhoudsschilder Noord-Beveland, Nederland

Wat jij gaat doen

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij per direct op zoek naar een Allround Schilder voor de omgeving Noord-Beveland en de kop van Zuid-Beveland. Je zult je voornamelijk bezig houden met het particuliere werk waarbij jij zelfstandig aan de slag kunt.

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand en bij goed functioneren ligt jouw vaste contract al uitgeprint bij Faber klaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

 

Ben jij de kandidaat

- Je bent Allround inzetbaar en hebt minimaal 4 jaar ervaring als schilder
- Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré
- Je bezit over een rijbewijs en het liefst eigen vervoer
- Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid deze via Faber te behalen

Wat wij bieden

- Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
- Keuze mogelijkheid in het pensioen dat het beste bij jou past; Stipp of BPF Schilders
- Kans op een vast contract bij goed functioneren
Trainingsprogramma's; VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus
- Deelname aan hét Faber spaarprogramma; hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschap
- Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is gevestigd op het eiland Noord-Beveland. Ze zijn gespecialiseerd en bouw- en schilderwerken. Ze richten zich voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, afbouw en onderhoud aan het huis. Het werkgebied is verspreid over heel Noord-Beveland en de kop van Zuid-Beveland.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen