Vacatures

Brand Manager Faber

6-11-2020 HBO;WO Marketing/Communicatie Hooglanderveen, Nederland

Wat jij gaat doen

Als Brand Manager maak jij onderdeel uit van één van de grootste specialisten in de markt op het gebied van het ter beschikking stellen van Schilders en Timmermannen.
We willen ons in de markt onderscheiden met persoonlijke, interactieve en onderscheidende marketing richting onze vakkrachten en klanten.

Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van de strategie van Faber naar optimale marktbeleving en allignment richting de lijnorganisatie. Het is jouw taak om het merk sterk te maken en te houden. Het merk Faber staat voor jou centraal. Je ziet merkenmanagement als belangrijke activiteit voor de lange termijnontwikkeling van Faber. Je hebt passie voor het vakmanschap, en je kunt je goed verplaatsen in deze doelgroep.

Als Brand Manager ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van het onderscheidend vermogen van Faber in de markt, jij zorgt er voor dat iedereen weet waar Faber voor staat. Marktonderzoek, online marketing, recruitment marketing , het creëren van customer journeys, het verfijnen en introduceren van nieuwe recruitmenttechnieken, merkwaarden en merkpositionering behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Het is een zelfstandige functie waarin je met jouw kennis en expertise zelf de regie kunt pakken. Daarnaast bewaak je het marketingbudget. Het is jouw rol om de juiste specialisten in te schakelen en dit te coördineren.

Jij bent onderdeel van het Management Team van Faber en valt direct onder de Algemeen Directeur. Het MT team van Faber bestaat uit enthousiaste en zeer betrokken medewerkers die samen werken aan de verdere groei van Faber.
Daarnaast heb je de mogelijkheid om samen te werken met marketing specialisten vanuit andere labels.

 

Ben jij de kandidaat

 • Je bent innovatief, creatief en inspirerend en hebt je eigen visie op branding in een omgeving waar alles om mensen draait.
 • Je weet branding en recruitment binnen Faber, door een kritische blik en verbetervoorstellen, naar een hoger plan te tillen. Daarbij houd je goed in de gaten of onze strategie en campagnes onze doelgroep aanspreken en welke activiteiten het meeste bijdragen aan het gewenste doel.
 • Je hebt een scherpe marktvisie, hakt knopen door en je staat stevig in je schoenen.
 • Projectmatig werken past goed bij jou. Je bewaakt het overzicht en neemt mensen mee in jouw aanpak.
 • Je legt makkelijk contact en weet relaties goed te onderhouden. Jij bent niet bang nieuwe samenwerkingen te leggen en hebt een groot netwerk binnen de branche.
 • Daarnaast ben je pro actief, klant-, service en resultaatgericht.
 • Je hebt een natuurlijke voorkeur voor gebruik van de nieuwste marketing- en recruitmenttechnieken en hebt hier al voldoende ervaring mee opgedaan.
EN VERDER
 • Heb je HBO werk- en denkniveau, met achtergrond in marketing en/of communicatie of aanverwant Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als marketingcommunicatiemanager of brandmanager bij voorkeur in de dienstverlening cq in de ‘staffing’ industry. Goede mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Ervaring en affiniteit met onze markt is een pré.

Wat wij bieden

 • Een ondernemende werkomgeving, waarin je geen nummer bent en ruimte is om de beste versie van jezelf te zijn, dan wel te worden.
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s.
 • We bieden een marktconform salaris.
 • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een mobiele telefoon en 31,5 vakantiedagen en 6,5 ATV dagen.

Waar jij gaat werken

We zijn de absolute specialist en bovendien marktleider op het gebied van ter beschikking stelling van schilders en timmermannen. Een markt die volop in ontwikkeling is. Het geheim van Faber schuilt in de medewerkers die met zorg zijn geselecteerd. Iedereen is oprecht betrokken, scherp en altijd bereid die extra stap te zetten om verwachtingen te overtreffen. Aanpakkers die de handen uit de mouwen steken, oog hebben voor kwaliteit en hart voor de opdrachtgever. Dat lukt natuurlijk alleen in een energieke en inspirerende werkomgeving waar je gekend en gewaardeerd wordt en elke dag fluitend naar toe gaat. Zo’n omgeving krijg je bij Faber.
 

Meer weten?

Herken jij jezelf in dit profiel en gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachte een bijdrage te mogen leveren aan onze ambities en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen? Dan ben je waarschijnlijk geknipt voor deze functie. Bellen dus!
Saskia van Beusekom, telefoonnummer: 06-46745599

 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen