Vacatures

Timmerman

20-11-2020 Timmerman Franeker

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet als timmerman, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen vanaf dag één?
Wij helpen jou graag hét timmerwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als timmerman een salaris tussen de €2.500 en €3.000 bruto per maand en bij goed functioneren ligt en een vast contract in het verschiet! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wij zijn op zoek naar versterking op de lange termijn! Voor een gerenommeerd bedrijf met een goede reputatie, het bedrijf is voornamelijk actief in de provincie Friesland en richt zich op met name: nieuwbouw en verbouwprojecten. Daarnaast doen ze ook nog onderhoud, renovatie en utiliteit. Door de toenemende drukte is men op zoek naar uitbreiding van het bestaande team van vakmannen. Hiervoor zijn ze op zoek naar een zelfstandig timmerman, een assistent timmerman of een leerling timmerman.

Ben jij de kandidaat

Wij zoeken een allround timmerman die:
  • In de omgeving van Franeker woont
  • Ervaring in de bouw heeft
  • Een aanpakkers mentaliteit!
  • Beschikt over een VCA diploma (of bereid deze te halen)
  • Een rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Wat wij bieden

 wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Een salaris tussen €2.000,- en €3.000,- bruto per maand verdient;
  • BPF bouw pensioen vanaf dag 1;
  • De keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen en 10 ATV dagen
  • Eventueel seniorendagen, indien je daar recht op hebt ;) 

Daarnaast spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Via Faber ga je als vakman in de bouwbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Neem dan contact op met Murk de Vries (06-82805470) of stuur je CV naar m.devries@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Murk de Vries

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen