Vacatures

Timmerman

20-11-2020 Timmerman Amersfoort, Nederland

Wat jij gaat doen

Voor diverse opdrachtgevers in regio Amersfoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde timmerman. Je zult je in deze functie vooral bezighouden met onderhoud en renovatieprojecten. Klinkt goed toch? Het wordt nog mooier: als je de timmerman bent waar dit bedrijf naar op zoek is, maak je kans op een vaste aanstelling!

Ben jij de kandidaat

Dan heb je ervaring in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, ben je een vakman in hart in nieren, heb je minstens X jaar ervaring en kan je niet wachten om aan de slag te gaan!

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en Tijdspaarfonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling, kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen

Waar jij gaat werken

Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Luuk Hopman op 06-12 56 11 78 of l.hopman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen