Vacatures

Werkvoorbereider

13-1-2021 Overig Bergen op Zoom

Wat jij gaat doen

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als werkvoorbereider het hele jaar door werk met een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand en bij goed functioneren maak jij kans op een vast contract bij Faber. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Ben jij klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber Familie!

Onze opdrachtgever, Schilder- en Vastgoedonderhoud Lindhout, uit Bergen op Zoom is op zoek naar een (beginnend) werkvoorbereider. Als werkvoorbereider werk je zowel binnen als buiten en is het jouw verantwoordelijkheid om de werken goed te organiseren en de projecten op te leveren. Daarnaast lever jij een belangrijke bijdrage aan de financiële en administratieve afhandeling na de oplevering. Belangrijke taken voor jou zullen het uittrekken en bestellen van materialen zijn, het opmaken van de werkmappen en het inplannen van personeel en materialen. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgevers voor wat betreft technische en organisatorische zaken. Jouw standplaats is op het hoofdkantoor in Bergen op Zoom en het werkgebied omvat de regio West-Brabant en Zeeland.

Ben jij de kandidaat

- Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent communicatief vaardig
- Je beschikt over goede computervaardigheden en hebt bij voorkeur kennis van Excel
- Het hebben van financieel inzicht is een pré

Wat wij bieden

- Salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
Keuzemogelijkheid in het pensioen dat het beste bij jou past; Stipp of BPF Schilders
- Bij goed functioneren kans op een vast contract
- Deelname aan trainingsprogramma's
- Deelname aan het Faber Spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur spaar je voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap
- Ieder jaar een gezellige barbecue met de hele Faber familie!

Waar jij gaat werken

Lindhout is al meer dan 125 jaar toonaangevend actief in Zeeland en West Brabant. Zij hebben hun organisatie in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel ambachtelijk schildersbedrijf naar een onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Tessa Nelis op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen