Vacatures

Timmerman 1

14-1-2021 Timmerman Veendam

Wat jij gaat doen

Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, daarvoor beloond worden en ook nog eens pensioen opbouwen? Wij helpen jou graag het timmerwerk te vinden wat bij jou past!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als timmerman werk met een salaris tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand en bij goed functioneren ligt jouw vaste contract uitgeprint bij Faber klaar. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen en keuze uit tijdspaarfonds mogelijkheid (0%, 55% of 100%). Klaar voor vastigheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Voor een leuke opdrachtgever in regio Veendam zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround timmerman in de particuliere sector. Je zult je in deze functie vooral bezighouden met nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en interieurbouw projecten. Kortom: genoeg afwisseling in diverse projecten

Ben jij de kandidaat

Ben jij de kandidaat die we zoeken, dan:
  • heb je ervaring als timmerman in nieuwbouw-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.
  • heb je een afgeronde bouw opleiding
  • ben je woonachtig in de omgeving van Groningen/Veendam
  • ben je klantgericht en communicatief vaardig
  • beschik jij over een timmermansoog en werk je netjes
  • kan je zelfstandig uit de voeten 
  • ben je in bezit van eigen vervoer en heb je een rijbewijs. 

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling, kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Mark Huizinga 06 - 57 50 42 00
of stuur je vraag of CV naar m.huizinga@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Mark Huizinga

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen