Vacatures

Stukadoor Barneveld

21-1-2021 Stukadoor Barneveld, Nederland

Wat jij gaat doen

Voor onze opdrachtgever in Barneveld zoeken we een (leerling) stukadoor. Wil je werken in een leuk team bij een professioneel bedrijf? En wil je het vak (nog beter) leren? Wij hebben een mooie baan voor je! We komen graag met je in gesprek.
 

Ben jij de kandidaat

Aantoonbare werkervaring als stukadoor is mooi meegenomen. Maar we gaan er sowieso vanuit dat je communicatief vaardig en klantvriendelijk bent. Wil je je honderd procent inzetten voor het vak en heb je een gezonde werkmentaliteit? Beschik je daarnaast over een VCA certificaat, of ben je bereid deze te halen? Dan is dit je kans.

 

Wat wij bieden

Je bent van harte welkom bij Faber en we willen het je zo ook laten ervaren. Wij bieden een plaats om je verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die graag! Daarnaast hebben we ook de praktische zaken goed geregeld. Wij bieden loon conform de Bouw CAO met pensioen en TijdSpaarFonds. Daar houdt het niet bij op,  je hebt namelijk kans op een vaste aanstelling, je kunt trainingen volgen en je krijgt doorbetaald tijdens ziekte.

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een opdrachtgever die al jarenlang een begrip is in midden-Nederland. Zij hebben zich gespecialiseerd in de meest uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden. Binnen dit bedrijf kan je alle kneepjes van het vak leren en/of uitoefenen. Je komt te werken in een leuke team met bevlogen vakmensen. Hard werken en plezier hebben in je vak gaan hier hand in hand.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen/appen naar Luuk Hopman op 06-12 56 11 78 of per mail l.hopman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Luuk Hopman

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen