Vacatures

Accountadviseur Drenthe

20-5-2021 HBO Sales Hoogeveen

Wat jij gaat doen

Als accountadviseur bij Faber worden successen groot gevierd. Jij als accountadviseur zorgt voor een glimlach bij onze vakkrachten en opdrachtgevers.

Wij zijn een gedreven, ambitieuze organisatie met groeiambitie en er liggen genoeg kansen om te groeien. Daarom zijn wij op zoek naar accountadviseurs die met ons mee wil groeien.

In de functie van Accountadviseur houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders, timmermannen en metselaars. Het onderhouden van de relatie met (nieuwe) klanten én vakkrachten is een groot onderdeel van je rol.

Jouw belangrijkste taak is het tevreden houden van klant en vakkracht. Dit doe je door het uitvoeren van een aantal standaard taken. Maar nog meer doe je dit door het geven van persoonlijke aandacht en leveren van maatwerk. Als accountadviseur heb je het ene moment een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf. Het andere moment sta je gezellig te kletsen met één van je schilders. Maakt dat geen een werkdag bij Faber hetzelfde is.
Uiteraard geven wij jou als Faber ruimte zodat jij zelf kan ondernemen. Jij bepaalt dan ook voor een groot deel zelf hoe je de markt wil aanvliegen. En wij ondersteunen jou op dezelfde wijze als wij wensen dat jij onze opdrachtgevers en vakkrachten ondersteunt.
In deze functie ga jij met voldaan gevoel naar huis omdat jij bijdraagt aan vakmanschap. Jij zorgt er namelijk voor dat vakmannen en vrouwen in staat zijn super mooie, belangrijke bouwprojecten in Nederland te realiseren.
 

Ben jij de kandidaat

Voor iemand die nu met plezier werkzaam is als intercedent, maar graag als intercedent meer aandacht zou willen geven aan zijn of haar klanten. Een intercedent die op zoek is naar meer diepgang en ruimte om echt te ondernemen. Daar is binnen Faber namelijk veel ruimte voor.
Ben jij geen intercedent, maar schilder, timmerman die zichzelf heeft opgeleid? Of nu een passende HBO opleiding volgt. Wil je graag in de branche blijven werken, maar dan vanuit een andere invalshoek als accountadviseurs? Jij kent de kneepjes van het vak en geven je daarom graag de ruimte om vakgenoten te helpen.
Heb jij geen achtergrond als intercedent, schilder of timmerman. Ook dan kan Faber en de rol van accountadviseurs interessant zijn. Tenminste als je in bezit bent van een afgeronde HBO opleiding en je graag aan de slag wilt in een commerciële baan waarin de mens centraal staat.
Kortom wij nodigen accountmanagers, HR medewerkers, en kandidaten met sales en levenservaring, graag uit om te solliciteren.

Wat wij bieden

  • Gerichte (sales) trainingen voor jouw professionele ontwikkeling;
  • Laptop/telefoon en een auto van de zaak, zodat je vooral heel veel buiten kunt zijn;
  • Salaris naar ervaring (tussen 2.350 en 3.500);
  • Ieder jaar een weekend weg met jouw Faber collega’s;
  • Een lunch naar keuze op de vestiging en op kosten van Faber;
  • Een werkomgeving waar succes en werkplezier hand in hand gaan.
  • Een functie waar je echt het verschil kan, mag en moet maken voor mensen
  • Faber faciliteert jou, zodat jij je klant en vakkracht kunt ontzorgen.
Bij Faber zijn we écht betrokken en dat zie je terug in onze manier van werken en de persoonlijke aandacht die wij geven. Faber staat voor vakmanschap en wat jij doet is ook een vak!

Waar jij gaat werken

Faber is het grootste schilderbedrijf én één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Alleen dan wel één zonder eigen bouw of schilder projecten. Uiteindelijk zijn wij dan ook een detacheerder.
Bij Faber staan de medewerker centraal. Jij als toekomstig accountadviseur, maar ook onze timmermannen, schilders en metselaars. Want gaat het goed met de mens dan is hij succesvol en thuis in zijn vak. Daarom kiezen wij als Faber er voor omdat juist daar het verschil te maken.

 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen