Vacatures

Schilder

22-2-2021 Onderhoudsschilder Helmond, Nederland

Wat jij gaat doen

Als schilder laat jij je passie zien bij de mooiste onderhoudsprojecten in regio Helmond en Venray. Hierbij kun je denken aan woningbouw, VVE’s en particulierwerk. Jij wilt toch ook dat ene historische huis terugbrengen in zijn volle glorie?!

Je gaat aan de slag in een team waarin gezelligheid en waardering bovenaan staan. De meewerkend voorman zal elke ochtend de planning van de dag met jou en je collega’s doornemen. Naast dat jullie gezamenlijk de planning doornemen, lunch je ook nog eens samen iedere dag en voor wie wil, is er nog een klein afzakkertje op vrijdagmiddag. Hierdoor ken je elkaar binnen de kortste keren!

Kortom je vliegt elke ochtend uit bed om je vakmanschap te laten zien. Maar ook om inspiratie op te doen van het mooie werk dat geleverd wordt door je collega’s.

Staat wintertijd niet in jouw woordenboek? Top! Bij dit bedrijf kan je namelijk het hele jaar aan de slag. Klinkt goed toch?
Heb je wel behoefte aan een rustpauze en/of werk je liever vier dagen? Geen probleem want alles is bespreekbaar.

Ben jij daarnaast als vakman op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Dat is mooi. Bij dit bedrijf ben je dan aan het juiste adres en kun jij doorgroeien naar de functie als voorman.
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent degene waar ik naar op zoek ben wanneer je minimaal 2 jaar ervaring hebt als onderhoudsschilder. Het is ook belangrijk dat je in Helmond of omgeving woont. Voor het bedrijf is het belangrijk dat je niet lang onderweg bent naar je werk. En jij wilt toch ook lekker dicht bij huis aan de slag?

Het is belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je zal voornamelijk met je collega’s aan de slag gaan. Maar het komt ook wel eens voor dat je zelfstandig naar een project gaat.

Veiligheid staat altijd bovenaan en daarom is het belangrijk dat jij een VCA certificaat hebt. Is jouw certificaat verlopen of heb je deze nog niet behaald? Dan biedt Faber jou de mogelijkheid om deze te behalen.

 

Wat wij bieden

In deze functie ontvang je een salaris vanaf 2650,- bruto per maand. Dit is gebaseerd op een fulltime dienstverband en 2 jaar ervaring. Heb jij meer ervaring en ambitie om door te groeien naar voorman? Dan kan jouw salaris oplopen tot 3500,- bruto per maand. Gaaf !

Daarnaast bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Ben jij onze topper en zijn wij jouw topper? Dan willen wij je graag uitnodigen om je echt, maar dan ook echt, aan te sluiten bij onze Faber familie. Dat doen we graag met een vast contract.

Het staat voor Faber op nummer 1 dat jij op je plek zit bij ons. Maar natuurlijk ook bij het bedrijf waar je werkt. Ben jij happy dan zijn wij dat ook. We bieden je daarom de gelegenheid om jaarlijkse trainingen en/of cursussen te volgen. Hierbij kun je denken aan een houtrot- of hoogwerkcursus. Maar vergeet vooral onze spuitcursussen niet! Of wat dacht je van een kittraining of een cursus hang- en sluitwerk.
Alles is mogelijk, zolang je het maar aangeeft !

Wist je dat je bij Faber spaarpunten opbouwt? Nu hoor ik je denken; spaarpunten? Ja, je leest het goed! Per gewerkt uur bouw jij namelijk punten op waarmee je uiteindelijk kunt sparen voor leuke cadeaus. Vergeet vooral dat nieuwe gereedschap niet waar je voor kunt sparen of dat weekendje weg.

En niet te vergeten de jaarlijkse borrel die we dubbel en dwars inhalen zodra het weer kan!
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met accountadviseur Vanessa: 06-82805698

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Lisa Peters

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen