Vacatures

Glaszetter

20-7-2021 Glaszetter Sint Philipsland, Nederland

Wat jij gaat doen

Houd jij er (ook) van om als glaszetter aan het werk te zijn? Werk jij precies en secuur en vind jij het leuk om in een klein team op pad te gaan? Dat is mooi! Faber Personeel is actief in de schilders- en bouwbranche waarbinnen het profiel van een glaszetter ook zeker thuis hoort! Jij bent onze specialist en wij waarderen jouw vakmanschap. Ben jij klaar voor een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Als glaszetter houd jij je voornamelijk bezig met het opmeten en plaatsen van beglazing in bestaande- en nieuwbouwwoningen. Hierbij kun je denken aan enkel-, dubbel- en speciaal glas. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het verwijderen van het oude glas, sponningen en kit , het op maat snijden van het glas en het bestellen van jouw eigen glasvoorraad. Deze functie is erg afwisselend, omdat jij je ook bezig zal houden met klein timmerwerk. Hierbij kun je denken aan het herstellen van kleine schades, zoals houtrot aan kozijnen, maar hier horen ook zeker het plaatsen van houten en kunststof kozijnen bij. Divers? Dat is het zeker! Als ervaren glaszetter weet jij wat er van je verwacht wordt in deze functie! Jouw werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland.

Je komt te werken in een klein team dat goed op elkaar is ingespeeld. Je zult veel samenwerken met een vaste collega. Jouw aankomende collega houdt van een praatje en gaat voor gezelligheid tijdens het werk. Wil jij dit ook? Dan ben jij de juiste match!

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt als glaszetter. Je vind het leuk om in een vast team te werken en je vind het niet erg om veel onderweg te zijn. Het is dan ook belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Beschik jij ook over een BE rijbewijs, des te beter! Onze opdrachtgever is een VCA gecertificeerd bedrijf, daarom is het van belang dat jij beschikt over een VCA certificaat. Is deze verlopen of heb je deze nog niet behaald? Geen probleem! Faber Personeel biedt jou de mogelijkheid om deze alsnog te behalen op haar kosten.

Wat wij bieden

Faber Personeel biedt jou een goed salaris, gebaseerd op de Schilders CAO. Je bouwt pensioen op vanaf dag 1, kunt trainingen volgen en krijgt bij ziekte gewoon doorbetaald. Wat wil je nog meer?! Verder kun je altijd contact opnemen met Faber Personeel voor vragen of advies. Een enkele greep uit onze arbeidsvoorwaarden;

-Salaris tussen de €2.650,- en €3.350,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
-Pensioenkeuze tussen het Stipp pensioen en het BPF Schilders pensioen
-Jaarrond aan het werk, wij kennen geen wintertijd! 
-Opleidingsmogelijkheden; denk hierbij aan een VCA training, houtrottraining, kittraining, spuitcursus of iedere gewenste cursus die jij maar kan bedenken!
-Vast contract wanneer wij en jij tevreden zijn met elkaar
-Jaarlijks 2 borrels met al jouw Faber collega's!
 

Waar jij gaat werken

Het bedrijf waar jij komt te werken is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround onderhouds- en afwerkingsbedrijf. De hoofdactiviteiten zijn het onderhouden, renoveren, verduurzamen en energiezuinig maken van bestaande woningen, scholen en andersoortig vastgoed. Het bedrijf is ooit als eenmanszaak begonnen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 140 medewerkers.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa op 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen