Vacatures

Timmerman

23-2-2021 Timmerman Sittard

Wat jij gaat doen

Als timmerman bij Faber heb je zelf voor het zeggen wat je gaat doen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze vakmannen- en vrouwen doen waar ze goed in zijn, én wat ze leuk vinden. Hoe jij de functie als timmerman wilt vormgeven, is dus helemaal aan jou. Wij, als Faber, hebben een uitgebreid netwerk in de timmerbranche. Wat je ook zoekt, bij Faber zit je goed.
 
Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als timmerman in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht? Of werk jij juist graag als timmerman in de buitenlucht? Nieuwbouw of juist renovatie timmerwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als timmerman ook wilt, bij Faber helpen je graag om dit te realiseren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat bepalen wij niet voor jou, dat bepalen we samen. Wat vind je leuk? Wat heb je in het verleden gedaan? Wat wil je graag gaan doen? Dat zijn dingen waar we samen naar gaan kijken, zodat we de match kunnen maken met de opdrachtgever die het beste bij je past.

 

Ben jij de kandidaat

Dan heb jij ervaring als timmerman of een relevante opleiding gedaan. Daarnaast en je op zoek naar een baan als timmerman of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als timmerman zijn. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer keuze we je kunnen bieden.
 

Wat wij bieden

Als timmerman word jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je volgens de Bouw CAO betaald krijgt én dat je vanaf dag 1 al pensioen opbouwt. 
Daarnaast heb je keus uit het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%). 

Verder mag je als timmerman bij Faber ieder 2 jaar vakgerichte cursussen doen en spaar je met ieder gewerkt uur voor spaarpunten. Die spaarpunten kun je uitgeven aan leuke cadeaus, gereedschap en uitjes. Over uitjes gesproken: je krijgt ook
 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen en 3 kort verzuim dagen

Waar jij gaat werken

Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Cindy Op 't Veld - Koppens – 06-22483930 of mailen naar c.optveld@faberpersoneel.nl

Over Faber

Wij zijn één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, maar dan wel zonder eigen projecten. Maakt dat wij je in elke stap van je loopbaan als timmerman goed kunnen helpen. Nu met deze nieuwe opdracht, maar ook laten. Verder vinden wij het belangrijk dat jij als timmerman aan de slag gaat in een omgeving met een fijne werksfeer en aandacht voor jou als vakman. En dat je werkt met goed materiaal. Daar kiezen wij onze samenwerkingen op uit. Wat Als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak! Dat is onze overtuiging.

Contact

Cindy op 't Veld - Koppens

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen