Vacatures

Timmerman

20-6-2022 Timmerman Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Wonen is een eerste levensbehoefte, stelt deze opdrachtgever. Daarom zijn wij op zoek naar een timmerman of leerling timmerman die een woning of plek kan creëren waar men zich thuis kan voelen. Als timmerman of leerling timmerman bouw jij aan een woning die mooi is, maar ook kwalitatief en duurzaam. Ben jij de timmerman die wil werken aan het renoveren van een luxe woning? Of de timmerman die wil werken aan een compleet nieuw huis? Dan ben jij de timmerman of leerling timmerman die wij zoeken. 

Bij deze opdrachtgever gaat het om breed timmerwerk, denk aan het uitbreiden van een woning, plaatsen van dakkapellen, uitbouwen of een complete nieuwe school bouwen. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een timmerman met al enkele vlieguren, of wil jij graag leerling timmerman worden. Jij bent enthousiast geworden over de bovenste werkzaamheden, en je hebt als timmerman of leerling timmerman een passie voor het timmerwerk. 

Wat wij bieden

Wij hechten waarde aan jou als timmerman of leerling timmerman. Daarom bieden we jou graag een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden; 
  • Geld (2500 tot 3500 euro)
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%); (nog meer geld)
  • 25 vakantiedagen;
  • Uitzicht op een vast contract
Jij bent als timmerman de vakman en daarom vinden wij het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Denk aan opleidingen maar ook spaarprogramma's. Wij vinden het belangrijk dat jij je als timmerman thuis voelt in je vak. 

Waar jij gaat werken

Jij gaat als timmerman of leerling timmerman aan de slag bij een kleinschalig bouwbedrijf in de regio rond de veluwe. Dit mooie bouwbedrijf hecht waarde aan een vast team, en goede begeleiding. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dominique Zwart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen