Vacatures

Timmerman

21-6-2022 Timmerman Utrecht, Nederland

Wat jij gaat doen

Als allround timmerman ben jij in staat om zowel zelfstandig als met een team jouw werkzaamheden perfect uit te voeren. Wat die werkzaamheden precies gaan zijn? Dat stemmen we graag met jou af! Jij bent als timmerman de specialist op jouw vakgebied en daar creëren wij graag de juiste match voor.
Dagelijks ben jij als timmerman in de weer met de opdrachtgever om af te stemmen hoe het bouwplan gerealiseerd gaat worden. Je gaat als allround timmerman aan de slag bij de mooiste projecten en voor jou staat kwaliteit boven alles. Als allround timmerman ben je breed inzetbaar en communicatief sterk. Van grote opdrachtgevers met erkende namen tot aan lokale opdrachtgevers, wij vinden graag de juiste klus voor jou. 
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een timmerman in hart en nieren, versta jij het vak van een timmerman en ben je communicatief vaardig. Daarbij ben jij als timmerman bereidt om verschillende werkzaamheden op te pakken in samenwerking met jou collega timmermannen. Daarbij ben jij in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer. 

Wat wij bieden

Als timmerman wordt jij ingeschaald in het bouw CAO. Dit wil zeggen dat we jou netjes en naar waarde inschalen conform de gemaakte afspraken (geen kleine lettertjes!), op basis van ervaring.
Een fulltime functie als timmerman met een werkweek van 40 uur verdient:
  • Wij verlonen conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de € 2500 - € 3500 per maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%); (netto vakantiegeld!)
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Jij wordt als timmerman ingezet op de allermooiste projecten in jouw omgeving. Samen vinden we de klus die bij jou past. We vinden het belangrijk dat jij als timmerman in je kracht staat en thuis bent in je vak. Bij Faber geloven we niet in een one size fits all aanbod, daarom kijken wij nét een stapje verder om voor jou de juiste klus te vinden. De ambacht van een timmerman is breed, en om deze reden hebben wij een breed aanbod aan opdrachtgevers.

De werkdag begint natuurlijk met een kop koffie, jij bent bij de klus aanwezig in je nieuwe thermokleding wat je van je opdrachtgever of ons hebt ontvangen. Het is koud, maar gelukkig heb je genoeg om handen om warm te blijven! Hard werken is belangrijk, maar er moet ook ontspannen worden. Jouw accountadviseur van Faber komt je bezoeken met warme saucijzenbroodjes en een kop koffie te drinken. Jij laat zien waar je al die tijd mee bezig bent geweest en jouw accountadviseur kijkt vol trots met je mee.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten? Je bent altijd welkom! We komen graag met je in contact. Solliciteren kan direct via de website, maar even bellen of Whatsappen mag ook altijd. In Amersfoort staat onze accountadviseur Dominique te popelen om je te leren kennen. Bel, app of mail gerust voor meer info 06- 430 65 401 of d.zwart@faberpersoneel.nl Tot snel!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dominique Zwart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen