Vacatures

Steigerbouwer

21-6-2022 Steigerbouwer Utrecht, Nederland

Wat jij gaat doen

Jij gaat als steigerbouwer aan de slag bij deze leuke opdrachtgever. Dit jonge en innovatieve bedrijf heeft een ruim aanbod aan de mooiste steigers, hoogwerkers en andere materialen. Als steigerbouwer voel jij je als een vis in het water, want hier moet je als steigerbouwer bij willen horen. Voor ieder project een andere aanpak, als steigerbouwer weet jij je aan te passen aan de grootte van het project. Bij deze opdrachtgever staat werkplezier voorop en wordt er vakwerk geleverd, zoals vroeger. Er heerst een goede werksfeer en jij past daar als steigerbouwer perfect tussen. 

Ben jij de kandidaat

Als jij bereid bent om het vak steigerbouwer te leren komen wij graag met je in gesprek. Samen met jouw mede steigerbouw collega's ga jij elke dag met een positieve instelling de bouw op. Als steigerbouwer ben jij:
- Een harde werker 
- Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B 
- In het bezit van je VCA, of je bent bereid om deze te halen 
- Voldoende beheersing van de Nederlandse taal  
- Woonachtig in het midden van Nederland 

Wat wij bieden

Als steigerbouwer verlonen we jou, conform bouw CAO, dit betekent voor jou:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2400,00 - €3400,00 / maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast bieden wij jou als steigerbouwer meerdere opleidingen per jaar aan en spaar jij als vakkracht bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Wij hebben persoonlijk contact tijdens werk maar ook op onze borrels en uitjes. Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken

Zoals eerder genoemd is deze vacature bestemd voor steigerbouwers die graag bij een vast, kleiner familiebedrijf aan de slag willen. Met een vaste groep collega's en gezellige werksfeer op de klus ga jij elke dag als steigerbouwer met plezier naar je werk. Wij als Faber denken graag met jou als steigerbouwer mee en kijken wat bij jou past. 

Meer weten?

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst? Of wil je alleen even vragen naar de mogelijkheden binnen de (steiger)bouw? Neem dan contact met ons op! Onze accountmanager in Amersfoort staan voor je klaar. Onze collega Dominique Is bereikbaar op 06 430 65 401

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dominique Zwart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen