Vacatures

Timmerman

21-6-2022 Timmerman Utrecht, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een leerling of starter op zoek naar een start in de bouw? Dan is dit de kans voor jou! Als leerling timmerman ga je van alles leren van de timmermannen en metselaars op de bouwplaats waar jij je opleiding gaat volgen. Je assisteert de vakman door voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden te verrichten. 

Jij bent als leerling timmerman nog lerende, dus je zal veel ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen van leerling timmerman naar ervaren timmerman. Jij wil natuurlijk ook meer geld gaan verdienen, dus je salaris zal daar uiteraard in meegroeien. 

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een starter en heb jij onwijs veel zin om enthousiast aan de slag te gaan als leerling timmerman. Jij hebt als leerling timmerman een positieve uitstraling, bent enthousiast en weet van aanpakken. 

Wat wij bieden

Als leerling timmerman kom je allereerst in een erg leerzame omgeving terecht. Je gaat het vak leren op de mooiste projecten en komt hierbij in contact met de meest ervaren timmermannen. Als leerling timmerman begin je bij het begin, daarna ontwikkel jij je verder en zullen hier ook je arbeidsvoorwaarden in meegroeien. Samen met andere leerling timmermannen nemen wij je mee op sleeptouw, en verdien jij het volgende:
  • Een bruto maandsalaris tussen de 1700.- en 2400.- op basis van achtergrond en ervaring
  • Pensioensregeling vanaf je eerste werkdag!
  • Een ontwikkelingsplan dat aansluit op jouw wensen!
  • Een ervaren leermeester
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Meer weten?

Ben jij een gemotiveerde leerling timmerman en wil je graag meer weten over hoe jouw toekomst eruit ziet binnen de bouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Dominique Zwart via onderstaande gegevens. (06- 43065401)

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dominique Zwart

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen