Vacatures

Schilder

23-6-2022 Nieuwbouwschilder Aalten, Nederland

Wat jij gaat doen

Bij Faber draait het op jou! Waar ben jij als schilder naar opzoek? Wanneer het goed gaat met de mens, gaat het beter in zijn vak. En we merken dat nog langs niet alle kansen voor een vakkundig schilder optimaal benut worden! Graag ga ik samen met jou in gesprek om te kijken welk bedrijf het best bij jou past als schilder. Van de particuliere sector tot de nieuwbouwprojecten. Ook voor een beginnend schilder hebben wij volop mogelijkheden. Wij garanderen lange seizoenen, de mooiste projecten bij jou in de omgeving, en de vrijheid het pensioen te kiezen wat bij jou past. Wil je eens een vrijblijvend vergelijk maken? Ook dan zet ik de koffie voor je klaar!
 


 


 

Ben jij de kandidaat

Jij bent een enthousiaste schilder met ervaring in het schildersvak. Een afgeronde schildersopleiding mooi meegenomen! Verder ben jij gemotiveerd, maar ook zeker in voor een lolletje. Kan jij naast het schilderen ook behangen en glas zetten, of is dit iets waar jij je nog in wilt ontwikkelen? Dan bieden we jou volop mogelijkheden.

Wat wij bieden

Naast prachtige projecten en de meest gezellige collega’s belonen wij jou met:
•             Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per periode en zekerheid op lange termijn;
•             De mogelijkheid 2 cursussen op jaarbasis te volgen vanuit Faber;
•             Ben jij in deze onzekere tijd op zoek naar een vast contract? Bij de juiste inzet helpen wij jou hierbij;
•             Jij hebt de vrijheid het pensioen te kiezen wat bij jou past;
•             Ben je de lange reistijden zat? Wij garanderen jou werk bij jou in de omgeving;
•             Een vast contactpersoon waar jij terecht kunt met al je vragen;
•             Oprechte interesse in de vakman! Wij komen regelmatig langs om te kijken hoe het met je gaat.
 

Waar jij gaat werken

Bij jou in de regio zijn we op zoek naar versterking! Onze opdrachtgevers zijn allround schildersbedrijven met jarenlange ervaring. Je hebt hier alle mogelijkheid je volop te ontwikkelen tot vakkundig schilder. Een grote diversiteit aan projecten zorgt ervoor dat elke dag weer anders is. Daarnaast hebben zij lange seizoenen met volop winterwerk. Graag gaan wij met jou in gesprek om te kijken waar jij het beste uit de verf komt!

Wat biedt Faber nog meer?
Wij vinden dat loyaliteit moet worden beloond. Daarom profiteer je bij Faber van ons unieke loyaliteitsprogramma. Hiermee spaar jij elke werkdag punten , en deze zijn in te wisselen tegen mooie cadeaus! Denk aan gereedschap, huishoudelijke benodigdheden of leuke uitjes. Uiteraard willen wij dat jij thuis voelt bij de Faber Familie. Dus verzorgen wij ook een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Meer weten?

Dan mag je mij altijd appen, bellen of mailen. Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan kan ik niet wachten om jou persoonlijk te ontmoeten!
Solliciteer op deze functie als schilder.
Laura Kleinsman
Telefonisch ben ik bereikbaar op: 06 820 946 61
l.kleinsman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Laura Kleinsman

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen