Vacatures

Metselaar

22-6-2022 Metselaar Nuth, Nederland

Wat jij gaat doen

Als metselaar verzorg jij alle voorkomende metselwerken die binnen een project voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn uitzetten en maatvoeren, stelwerk, kozijnen en profielen. Kortom; je realiseert de volledige ruwbouw. Daarnaast verzorg jij ook kleinschalig metsel- en sloopwerk wat gerelateerd is aan onderhoud en schadeherstelwerkzaamheden. Verder ben je verantwoordelijk voor je eigen urenverantwoording en registratie, veiligheid, gezondheid en registratie van materiaal- en materieelverbruik.

Ben jij de kandidaat

Op de eerste plaats ben je enthousiast en heb je passie voor je werk. Daarbij voel je je betrokken, verantwoordelijk en werk je graag samen met je collega’s. Je denkt graag oplossingsgericht met de klant mee. Verder ben je een persoon dat milieubewust is en daarom de milieueisen in acht neemt. Als laatste ben je flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Verder ben jij in het bezit van:

• LBO / VMBO diploma
• VCA
• Eventuele relevante onderhoudsgerichte trainingen / cursussen
• Rijbewijs B+E

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Als jij interesse hebt om trainingen te volgen, dan geven we je hier alle ruimte voor! En mocht je een keer ziek zijn, dan krijg je gewoon doorbetaald. Als je tegen dingen aanloopt in je werk of vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je contactpersoon.

Waar jij gaat werken

Als Allround metselaar bij een bouwbedrijf verzorg jij zelfstandig of in teamverband de uitvoering van alle voorkomende metselwerken.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Davy Kox

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen