Vacatures

Timmerman

22-6-2022 Timmerman Oss, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een timmerman in hart en nieren uit Oost-Brabant? Word jij gelukkig van onderhoud en renovatieprojecten? Dan ben je bij Faber Personeel aan het juiste adres!
Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een timmerman die zelfstandig en allround inzetbaar is. Jij gaat je als timmerman voornamelijk bezig houden met het plaatsen van kozijnen, houtrot herstellen en keukens stellen.
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent de timmerman waar wij naar op zoek zijn als jij het heerlijk vind om zelfstandig aan de slag te gaan bij een klus. Daarnaast is het belangrijk dat jij in Oss of omgeving woont. Om als timmerman zelfstandig naar de klus te gaan is het ook belangrijk dat jij jouw rijbewijs en eigen vervoer hebt.
Het is belangrijk dat jij jouw Vca-certificaat hebt. Heb je deze nog niet op zak? Geen probleem, op kosten van Faber Personeel kan jij het certificaat behalen.
 

Wat wij bieden

Als jij als timmerman aan de slag gaat bij Faber Personeel dan heb jij recht op de voordelen die horen bij het Bouw Pensioen. Je wordt ingeschaald in de Bouw CAO, waarbij jij een salaris hebt van 3000,-. Dit kan oplopen tot maximaal 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als timmerman.

Heb jij veel in je mars en laat je dat ook echt zien aan ons? Dan maken wij jouw vaste aanstelling alvast in orde!

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij als timmerman op je plek zit, nu maar ook over 10 jaar! Wie bieden jou daarom elk jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en/of cursussen. Ben jij al aan het nadenken waarin je jezelf nog wilt ontwikkelen? Je bent namelijk nooit te oud om te leren!

Ieder jaar organiseren wij een gezellige borrel met jouw Faber Personeel collega’s, kei leuk!

Ken jij, naast jezelf, nog andere vakmannen- of vrouwen? Top! Voor iedereen die jij aandraagt en ook echt bij Faber Personeel gaat werken, krijg jij een mooie geld beloning!
 

Waar jij gaat werken

Jij gaat aan de slag bij een gezellig bedrijf, hier hoort een platte organisatiestructuur bij. Hierdoor is er veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Teamwork staat op 1 want samen sta je sterk!
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over deze timmerman vacature? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen dan kun je bellen of appen naar Lisa op 06 12119497 of mailen naar l.peters@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Lisa Peters

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen