Vacatures

Schilder

23-6-2022 Onderhoudsschilder Groningen

Wat jij gaat doen

Word jij als schilder blij van de geur van verf? Beginnen jouw vingers te jeuken als je aan schilderen denkt? Dan heten wij jou graag welkom binnen de Faber familie! Faber Personeel waardeert jou als schilder en daar willen wij je graag voor belonen. Daarom bieden wij jou het hele jaar door werk, ook in de wintermaanden. Er moet natuurlijk ook geld in het laadje komen en daarom betalen wij conform de schilder CAO. Nieuwsgierig geworden? Dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een gedreven schilder. Het schilderwerk zal voornamelijk plaatsvinden in Groningen, maar het kan ook voorkomen dat je voor een schilderklus naar omliggende dorpen af moet reizen. Door de diversiteit aan schilderprojecten kunnen de werkzaamheden sterk uiteenlopen. Van het sauzen van een nieuwbouwwoning tot het restaureren van een plafond van een monumentaal pand, het kan allemaal voorkomen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Ben jij de kandidaat

Omdat je direct mee gaat draaien in het team zijn wij op zoek naar een schilder met enige ervaring. Doordat de projecten zich bevinden in heel Groningen is het belangrijk dat je mobiel bent. Het hebben van een rijbewijs is daarom een harde eis. Geen eigen vervoer? Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Door de diversiteit van de projecten is het ook fijn als je breed inzetbaar bent. 

Daarnaast opereert onze opdrachtgever vaak in kleine teams en is het daarom belangrijk dat je een teamplayer bent. Wij en de opdrachtgever hechten veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is het een pré dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Mocht je deze nog niet in het bezit hebben, dan is het mogelijk om het certificaat via Faber Personeel te behalen.

Wat wij bieden

Het belangrijkste wat wij bieden is werkplezier. Als jij het naar je zin hebt bij de opdrachtgever dan bieden wij jou voor langere tijd een vaste werkplek. Mocht het van beide kanten echt zo goed bevallen dan willen wij je belonen door op termijn een vast contract te geven. Natuurlijk is naast het contract ook het salaris van belang. Afhankelijk van je ervaring als schilder bieden wij een salaris tussen de €2.350,- en € 3.450,- euro bruto per maand. Ook wanneer je de kwast definitief aan de wilgen hangt vinden wij dat je zonder zorgen mag genieten van je oude dag. Daarom heb je bij ons vanaf je eerste werkdag keuze in pensioen: BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. 

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat je de komende jaren op je plek zit. Daarom geven wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons diverse trainingen volgen en daarnaast zetten wij samen een ontwikkelpad voor je uit. Waar zie jij jezelf over 5 jaar staan? Naast al het harde werk is er ook tijd voor plezier. Wij houden jaarlijks 2 borrels die altijd zeer goed worden ontvangen door onze vakmannen. Ook kan je jezelf belonen met verschillende cadeaus, doordat je automatisch mee spaart met het Faber spaarpuntenprogramma. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of neem (vrijblijvend) contact met mij op! Ik help je graag verder en ben telefonisch te bereiken op 06 828 052 58 of stuur een mail naar k.vancasteren@faberpersoneel.nl.

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen als schilder? Check onze website www.faberpersoneel.nl voor vergelijkbare vacatures!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Koen van Casteren

Accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen