Vacatures

Schilder

23-6-2022 Renovatieschilder Grou

Wat jij gaat doen

Ben jij een representatieve schilder die trots is op het schildersvak? Graag de handen uit de mouwen steekt en ook nog eens woonachtig is in of rondom Grou? Stop dan met zoeken want wij, Faber, bieden jou de perfecte baan als schilder!

Werk jij als schilder liever in de nieuwbouw, renovatie of ben jij de schilder die werkt aan een monumentaal pand? Wat jij als schilder ook wilt, bij Faber helpen wij je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel. Wij weten dat jij als schilder al goed zit of een goede baan kan krijgen. Bij Faber maken we het graag nog nét een stukje beter. Hoe wij dit doen? Check ons aanbod!

Ben jij de kandidaat

Ben jij een communicatief vaardige schilder met oog voor detail? Ben jij een harde werker die netjes te werk gaat? 

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een schilder die liefde voor het schildersvak heeft, iemand die weet wat doorwerken is, maar ook wel van een lolletje houdt. Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is.

Jij bent niet alleen een schilder met passie voor het vak, je vindt het ook leuk om met mensen te werken. Zoals aangegeven werk je veel bij mensen thuis, waardoor je niet alleen met jouw collega's, maar ook met klanten contact hebt. 

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudswerkzaamheden. Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen.

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de € 1950 en € 3500 bruto per maand afhankelijk van het aantal jaar ervaring. Hiernaast bouw je voor ieder gewerkt uur spaarpunten op waarmee je leuke cadeaus kan uitzoeken in onze Fabershop. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of neem (vrijblijvend) contact met mij op! Ik help je graag verder en ben telefonisch te bereiken op 06 121 703 96 of stuur een mail naar j.vanderveen@faberpersoneel.nl.

Sluit deze vacature net niet aan op jouw profiel en wensen als schilder? Check onze website www.faberpersoneel.nl voor vergelijkbare vacatures!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Jan van der Veen

Senior accountmanager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen