Vacatures

Leerling schilder

18-6-2021 Onderhoudsschilder Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Bij Faber ga je aan de slag met een vaste collega die jou alle facetten van het schildersvak laat zien. Wij helpen jou volledig met het inwerktraject als leerling schilder en hebben de perfecte werklocatie voor jou! Het werk is in overleg met jou in de nieuwbouw, onderhoud of particuliere sector. Zo sta je een mooie villa te schilderen met uitzicht op het water en het andere moment sta je op een stijger bij een nieuwbouw project, alles is mogelijk als leerling schilder bij Faber!

Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel tot succes!
 

Ben jij de kandidaat

 • Die goed in teamverband en zelfstandig kan werken;
 • Die initiatief toont;
 • Die in het bezit is van een (deels) afgerond schildersdiploma of bereid deze te halen;
 • Graag aan de slag wilt voor de mooiste klussen in de regio;
 • Die de kneepjes van het vak wilt leren en zo wilt doorgroeien tot een volwaardig schilder;
 • Per direct beschikbaar is.

Wat wij bieden

 • Een salaris conform de schilder cao;
 • Vakantiegeld 8,33%;
 • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren;
 • Opleiding/cursus mogelijkheden die betaald worden door Faber;
 • Ieder jaar een gezellige barbecue en leuke uitjes met al jouw Faber collega’s.

Waar jij gaat werken

Ben jij de schoolbank zat en wil jij leuke dingen gaan doen van jouw geld? Eindelijk een Playstation kopen, beginnen aan jouw rijbewijs, lekker op vakantie want daar ga jij je geld nu voor verdienen! Faber is dé place to be als goede werkgever die jou volledig aanstuurt met de opleiding als leerling schilder én waar jij je volledig kan ontwikkelen tot een zelfstandig schilder!

Wij van Faber heten jou welkom als leerling schilder!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als leerling schilder het hele jaar door werk met een salaris geheel conform de schilder cao. Mocht je je opleiding als leerling schilder hebben afgerond dan ligt jouw contract al uitgeprint bij Faber klaar. Hoe vet is dat! Geen onzekerheid maar gewoon uitzicht op een vaste aanstelling, handig voor je hypotheek straks!

Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over jouw mogelijkheden? Solliciteer dan snel op deze functie als leerling schilder. Voor vragen kun je bellen naar Remco via 06 826 623 30 of mailen naar: r.draisma@faberpersoneel.nl of Dennis via 06 575 81 621 of mailen naar: d.balfoort@faberpersoneel.nl. De koffie en wat lekkers staan voor jou klaar!
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dennis Balfoort

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen