Vacatures

Onderhoudsschilder

18-6-2021 Onderhoudsschilder Apeldoorn

Wat jij gaat doen

Als onderhoudsschilder ben jij in de positie om het verschil te maken! Jij staat dagelijks op met een glimlach om aan de slag te gaan als onderhoudsschilder. Jij weet exact wat jouw klant nodig heeft om die enorme glimlach op het gezicht te toveren, dit doe je dan ook het met volle overtuiging!

Even dat muurtje extra aanstrijken of die scheur in de muur? Ja, dat ziet er natuurlijk niet uit en jij kan niet over je hart verkroppen de klant daarmee te laten zitten. Dus je pakt je spullen neemt de klant mee en zegt: Kijk, dit heb ik toch mooi even voor je gedaan.

Dan komt die mooie glimlach en lekkere koek vanzelf tevoorschijn. Immers, jij staat als onderhoudsschilder aan de frontlinie en jij weet wat er van jou als vakman onderhoudsschilder verwacht wordt. En zeg nou zelf...Wat een top vak beheers jij toch! 

Einde dag stap je in je bedrijfsauto, voldaan op weg naar huis, maar eerst vraag je even aan de klant of deze tevreden is met het geleverde werk en dat je er morgen weer fris en uitgerust staat op het afgesproken tijdstip. 

Wedden dat de volgende dag de warme koffiegeur je tegemoet komt en jij jouw mooie vak als onderhoudsschilder weer vol overtuiging kunt uitvoeren. Dat is waar jij voor staat en voor de volle honderd procent voor gaat!

Mooier kunnen we het niet maken, wél geler....Welkom bij Faber! 
 

Ben jij de kandidaat

Die wij een functie aanbieden in de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden én in de particuliere sector! Je werkt soms met een team samen maar bent ook prima in staat om alleen te werken.

Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt met minimaal 4 jaar werkervaring meer dan genoeg kennis en de juiste diploma’s op zak met minimaal niveau 2 diploma.

Wat wij bieden

En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:
  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per periode;
  • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!
  • Een vast contract bij goed functioneren;
  • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
  • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
  • Mogelijkheid tot eerder uit te laten betalen;
  • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken

Wij hebben voor veel schilderbedrijven in de regio Midden Gelderland het mooiste werk beschikbaar! Een mooie monumentale boerderij met rieten kap of een rijtjeswoning aan het water, een leuk en tof appartementencomplex, voor ieder wat wils! Het kan allemaal!

Meer weten?

Daarnaast biedt de Faber familie je een warm welkom toe en blijven wij veel in contact met elkaar, zowel op de werkplek als telefonisch. Wij komen nooit met lege handen, wat de ogen zien, wil de buik proeven.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Dennis Balfoort:

Neem contact met mij op via: 06 575 81 621.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dennis Balfoort

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen