Vacatures

Glaszetter gezocht!

13-1-2022 Glaszetter Leek, Nederland

Wat jij gaat doen

Voor het komende seizoen is een mooi familiebedrijf in het Noorden van het land op zoek naar een gemotiveerde glaszetter. Iemand die alle facetten van het glas zetten beheert en zelfstandig kan werken. Het is handig als je ook klein timmer- en schilderwerk kunt verrichten.
 

Ben jij de kandidaat

Dan ben je woonachtig in regio van Leek, heb je ervaring en beschik je over rijbewijs B. Verder is het fijn als je klein schilderwerk kunt verrichten.
 

Wat wij bieden

Wij bieden een goed salaris, conform de cao in jouw branche. Je bouwt pensioen op, kunt trainingen volgen en krijg bij ziekte gewoon doorbetaald. Verder kun je altijd contact opnemen met Faber voor vragen of advies.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Arne Miedema

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen