Vacatures

Accountadviseur Helmond

7-4-2021 HBO Sales Helmond, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij als accountadviseur plezier hebben in je werk en vrij zijn in wat je doet? Vind jij het daarnaast leuk om jouw successen groot te vieren? Dat is mooi! Faber Personeel is op zoek naar een fulltime accountadviseur voor de regio Oost-Brabant waarbij jij actief bent in de schilders- en bouwbranche en waarbij jij iedere dag weer voor een glimlach zorgt bij onze vakkrachten en opdrachtgevers. Sluit jij je (ook) aan bij onze Faber Familie?

In de functie van accountadviseur ben jij verantwoordelijk voor je eigen markt. Jouw marktgebied bestaat uit vier groepen; bestaande- en prospectieve klanten en bestaande- en prospectieve vakkrachten. De vakkrachten waar jij je voornamelijk op richt, zijn schilders, timmermannen en metselaars.

Iedere groep behoeft zo zijn eigen aandacht. Zo breng je het ene moment een taart langs om een nieuwe schildersklant te verwelkomen en het andere moment teken jij een contract met een timmerman die binnenkort gaat starten. Jij hebt de vrijheid om acties te bedenken hoe jij jouw eigen markt zo goed mogelijk kan bewerken. Hoe zou jij nou die ene metselaar ervan kunnen overtuigen om bij Faber Personeel te komen werken? De gekste dingen kun je bedenken; jouw manager zal dit zeker aanmoedigen en denkt graag met je mee en ondersteunt jou graag in je ideeën! De kans bestaat zelfs dat jouw eigen bedachte actie landelijk uitgerold wordt!

Naast deze leuke en unieke activiteiten ben jij ook werkgever voor jouw eigen vakkrachten en ben je het aanspreekpunt voor de bestaande klanten. Als er iets geregeld dient te worden, omdat bijvoorbeeld één van jouw schilders een hypotheek wil aanvragen of omdat er een fout zit in de urenregistratie bij een klant, dan regel je dat. Jij kent de behoefte van je klanten en je verstaat de taal van je vakkrachten. Jouw belangrijkste taak hier is uiteindelijk het tevreden houden van jouw klanten en vakkrachten. Als je even op kantoor bent, loop je in je koffiepauze je kantoor uit naar de loods, die gevestigd is achter het kantoor van Faber Personeel. Dit is niet zomaar een loods, maar in deze loods bevindt zich de Faber Vakschool!

Wij zijn gezien onze rol in de branche graag meer dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel en mooi schilder-, timmer- en metselwerk beschikbaar. Veel meer dan dat er vakkrachten zijn. Goede banen met zekerheid, een goed salaris en werk waarin je dromen van andere waarmaakt. Daarom zijn wij met trots gestart met de Faber Vakschool. Hier leidt Faber Personeel haar eigen vakkrachten op en leren zij in een aantal weken de basis beginselen van het vak van een schilder, timmerman of metselaar. Iedere 4 weken start er een nieuwe klas op de Faber Vakschool. Hoe gaaf is het dat jij de ontwikkeling kan zien van je eigen vakkrachten?! Daarnaast kan jij deze aanstormende vakkrachten bemiddelen bij jouw eigen klanten. De ambitie van Faber Personeel is om landelijk schilders, timmermannen en metselaars op te leiden op de Faber Vakschool.

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt in een soortgelijke functie. Ben jij nu werkzaam als intercedent(e) of accountmanager die graag juist net iets meer contact zou willen met zijn of haar klanten en/of vakkrachten? Dan vinden wij dat zeker interessant! Binnen Faber Personeel is er veel ruimte voor een intercedent(e) of accountmanager die op zoek is naar meer diepgang en ruimte om echt te ondernemen. Jij krijgt er energie van om de juiste match te maken tussen klant en vakkracht en je hebt een commerciële drive. ‘Gewoon’ even binnenstappen bij een onbekende klant gaat jou gemakkelijk af en dat doe jij graag! Jij zal veel bezoeken afleggen in deze functie en daarom is het belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs.
 

Wat wij bieden

Faber Personeel biedt jou unieke én interessante voorwaarden;
 • Salaris vanaf €2.700,- bruto per maand met een maximum van €4.200,-. Dit is afhankelijk van jouw ervaring
 • Na gebleken geschiktheid in de proefperiode ontvang jij direct een vast contract
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 13 ATV dagen per jaar, waarvan de helft wordt uitbetaald bij jouw salaris
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Auto van de zaak die je ook privé mag rijden (onbeperkt)!
 • Realistische bonusregelingen die daadwerkelijk behaald worden
 • Iedere dag een goed verzorgde lunch naar keuze op kosten van Faber Personeel
 • Ieder jaar een lang weekend weg met de hele Faber familie!
 • (Sales) trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Vergeet niet de onverwachte cadeaus als blijk van waardering voor jouw werk!
 • Een onwijs gaaf en gezellig regio team waarbij wij onze eigen successen vieren!

Waar jij gaat werken

Faber is het grootste schildersbedrijf én één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Alleen dan wel één zonder eigen bouw- of schilderprojecten. Faber is specialist en bovendien zijn wij marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Met 13 vestigingen verspreid over Nederland en ons hoofdkantoor in Hooglanderveen hebben wij een landelijke dekking. Landelijk hebben wij ongeveer 1400 schilders en 400 timmermannen aan het werk. Onze ambitie is om dit aantal nog verder uit te breiden. Bij Faber sta jij als medewerker centraal, maar uiteraard ook onze timmermannen, schilders en metselaars. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan wij elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken!
 

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij je graag aansluiten bij Faber Personeel? Ben jij de intercedent(e), accountmanager, schilder, timmerman of metselaar die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met Ronald Boudewijn op 06 82 93 38 22 of e-mailen naar r.boudewijn@faberpersoneel.nl
Wij verwelkomen jouw graag binnen onze Faber familie!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen