Vacatures

Intercedent Terheijden

20-4-2021 HBO Sales Terheijden

Wat jij gaat doen

Ben jij de intercedent (accountadviseur) die mee gaat bouwen aan de toekomst van Faber Personeel? Word jij er enthousiast van als jij je eigen campagnes en strategieën mag bedenken om zo je eigen markt aan te vliegen? Sluit jij je aan bij de Faber familie?

De geboden functie lijkt het meest op de rol van intercedent. Net als in de rol van intercedent vervul jij een 360 graden rol en ben jij verantwoordelijk voor je eigen marktgebied. Je beheert een eigen pool van bestaande medewerkers en potentiële kandidaten. Daarnaast ben jij adviseur voor je bestaande- en prospectieve accounts. Hieronder vallen ook een aantal landelijke accounts. Tot dusver is dit de overlap met de rol van intercedent.

Niets voor niets word je bij Faber Personeel accountadviseur! Dit betekent dat je in deze functie meer vrijheid, budget en verantwoordelijkheid krijgt. Meer dan in de reguliere rol van een intercedent. Zo krijg jij bij Faber Personeel de vrijheid om zelf (grote) betaalde wervingscampagnes te bedenken en op te zetten. Heb jij een goed plan wat bijdraagt aan de groei van Faber Personeel? Een plan waarmee jij het verschil maakt voor onze klanten of vakkrachten? Wij luisteren en faciliteren jou maximaal!

Samen met Kimberly en Alan bepaal je de doelstellingen voor jullie eigen gebied. Het team waarin jij komt te werken, is resultaatgericht en heeft een commerciële drive om samen successen te boeken.
Kortom; je komt te werken in een gedreven team, maar ook een team wat voor elkaar door het vuur gaat. Een team waarin werkplezier net zo belangrijk is als resultaat. Successen worden dan ook groots gevierd.
Samen met Kimberly en Alan ben jij hét gezicht van Faber Personeel. Samen met je collega’s vlieg jij de markt aan en houd jij je bezig met diverse vraagstukken; denk hierbij aan het verhogen van de productiviteit van de vakkracht en het verhogen van de retentie van vakkrachten en klanten. Je herkent de signalen in de markt en weet waar er handel te halen is. Dit maakt dat geen één dag hetzelfde is!
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al wat vlieguren gemaakt hebt in een commerciële en meer seniore rol als intercedent of in een dergelijke functie in de sales. Jij bent bewezen succesvol in de sales en hebt ambitie om groeidoelstellingen te behalen. Jij hebt je SEU behaald en bent gedreven in het bieden van oplossingen in complexe vraagstukken. Jij bent een sparringpartner voor je collega’s en brengt anderen naar een hoger plan. Je bent zichtbaar in de organisatie en ontlast de commercieel manager.

Wat wij bieden

In deze functie van accountadviseur biedt Faber Personeel jou unieke en interessante arbeidsvoorwaarden. Jij ontvangt een salaris vanaf €3.000,- bruto per maand met een maximum van €4.200,-. Dit is uiteraard afhankelijk van hoeveel ervaring jij meebrengt. Daarnaast krijg jij 25 vakantiedagen per jaar en 13 ATV dagen, waarvan de helft wordt uitbetaald bij jouw salaris! Tevens krijg jij een telefoon, laptop en auto van de zaak. Deze auto mag je overigens ook onbeperkt privé rijden!
Een kleine greep uit onze overige arbeidsvoorwaarden zijn;
  • Realistische bonusregelingen die daadwerkelijk behaald worden
  • Iedere dag een goed verzorgde lunch naar keuze op kosten van Faber Personeel
  • Ieder jaar een lang weekend weg met de hele Faber familie!
  • Sales trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Waar jij gaat werken

Faber is het grootste schildersbedrijf én één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Alleen dan wel één zonder eigen bouw- of schilderprojecten. Faber is specialist en bovendien zijn wij marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Met 13 vestigingen verspreid over Nederland en ons hoofdkantoor in Hooglanderveen hebben wij een landelijke dekking. Landelijk hebben wij ongeveer 1400 schilders en 400 timmermannen aan het werk. Onze ambitie is om dit aantal nog verder uit te breiden. Bij Faber Personeel sta jij als medewerker centraal, maar uiteraard ook onze timmermannen, schilders en metselaars. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan wij elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken!
 

Meer weten?

Ben jij de intercedent of adviseur die wij zoeken en ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met commercieel manager Ronald Boudewijn op 06 82 93 38 22 of e-mailen naar r.boudewijn@faberpersoneel.nl
Wij verwelkomen jouw graag binnen onze Faber familie!
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen