Vacatures

Intercedent

23-4-2021 HBO Sales Rotterdam

Wat jij gaat doen

Ben jij een intercedent die een uitdaging niet uit de weg gaat? Wil jij vrij zijn in wat je doet en vind jij het leuk om je eigen plannen en strategieën te bedenken in een unieke markt? Faber Personeel is op zoek naar een fulltime intercedent voor de regio Zuid-Holland. Bouw jij (ook) mee aan de toekomst van Faber Personeel?

De functie die openstaat, lijkt het meeste op de rol van intercedent. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor je eigen marktgebied in de schilders- en bouwbranche en vervul jij een 360 graden rol. Jij beheert een pool van potentiële medewerkers en je bent tevens het aanspreekpunt voor de bestaande medewerkers en adviseert hen waar nodig. Aan de andere kant beheer jij een pool van bestaande- en potentiële accounts en fungeer jij als adviseur voor hen als het gaat om vraagstukken in de branche. Tot zover is dit de overeenstemming met de rol van intercedent.
Bij Faber Personeel ben jij veel meer dan een intercedent; onze medewerkers worden namelijk niet voor niets accountadviseur! In deze functie krijg jij meer verantwoordelijkheid en wordt er meer budget vrijgemaakt die jij naar eigen inzicht mag besteden. Jij hebt de vrijheid om acties te bedenken hoe jij jouw markt zo goed mogelijk kan bewerken. Hoe overtuig jij dat grote schildersbedrijf ervan om zaken te doen met Faber Personeel? Komt het door die taart die jij zojuist hebt langsgebracht of bedenk jij iets anders? Jij herkent de signalen in de markt en weet waar er handel te halen is. Heb jij een goed plan wat bijdraagt aan de groei van Faber Personeel? Wij luisteren en faciliteren jou maximaal!
Samen met Marko, Rowena en Alan bepaal jij de doelstellingen voor jullie eigen gebied. Het team waarin jij komt te werken is erg divers waarin ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Het team is resultaatgericht en heeft een commerciële drive om samen successen te boeken en groots te vieren! Jij werkt in een gedreven team waarin werkplezier samengaat met hard werken. Samen met hen ben jij hét gezicht van Faber Personeel en vlieg jij de markt aan om zo de regio nog verder te laten groeien. Hoe gaaf is het als jij je steentje hierin bij kan dragen! Dit maakt dat geen één dag hetzelfde is!
 

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt in een soortgelijke functie. Ben jij nu werkzaam in een soortgelijke functie en ben jij op zoek naar meer verantwoordelijkheid en uitdaging? Binnen Faber Personeel is er veel ruimte voor iemand die op zoek is naar meer diepgang en ruimte om echt te ondernemen. Jij krijgt er energie van om de juiste match te maken tussen klant en vakkracht en je hebt een commerciële drive. ‘Gewoon’ even binnenstappen bij een potentiële grote klant gaat jou gemakkelijk af. Gezien het feit dat jij veel bezoeken zal afleggen, is het handig als jij in het bezit bent van een rijbewijs.
 

Wat wij bieden

In deze functie van accountadviseur biedt Faber Personeel jou unieke en interessant arbeidsvoorwaarden. Jij ontvangt een (start)salaris vanaf €2.350,- bruto per maand wat kan oplopen tot maximaal €3.500,- in deze functie. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring. Naast het salaris ontvang jij 25 vakantiedagen per jaar en 13 ATV dagen, waarvan jij de helft krijgt uitbetaald bij jouw salaris! Als adviseur krijg jij een telefoon, laptop én auto van de zaak die jij tevens onbeperkt privé mag rijden! Een kleine greep uit onze overige arbeidsvoorwaarden;
  • Iedere dag een goed verzorgde lunch op kosten van Faber Personeel
  • Realistische bonusregelingen die daadwerkelijk behaald worden
  • Sales trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Ieder jaar een lang weekend weg met de hele Faber familie!
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Waar jij gaat werken


Faber Personeel is het grootste schildersbedrijf én één van de grootste bouwbedrijven van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen bouw- of schilderprojecten. Wij zijn specialist en bovendien marktleider op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Met 13 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij een landelijke dekking. Landelijk heeft Faber Personeel 1400 schilders en 400 timmermannen aan het werk. Als medewerkers sta jij bij ons centraal. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan wij iedere dag een stapje verder om persoonlijk het verschil te maken!


 

Meer weten?

Ben jij de kandidaat die zich herkent in bovenstaand profiel en ben jij enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie button. Voor vragen kun je contact opnemen met Ronald Boudewijn op 06 82 93 38 22 of e-mailen naar r.boudewijn@faberpersoneel.nl
Wij verwelkomen jou graag binnen onze Faber familie!
 
 
 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Saskia van Beusekom

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen