Vacatures

Schilder

20-7-2021 Nieuwbouwschilder Kerkdriel

Wat jij gaat doen

Woon jij in Oost-Brabant en bij jij een schilder met een hart voor nieuwbouwprojecten? Dan ben je bij Faber Personeel aan het juiste adres! Wij staan te popelen om jou toe te voegen als lid van onze Faber familie. Ben je benieuwd wat de voordelen als schilder hier van zijn? Lees dan snel verder!

Het is 7:00 uur, je begint je dag als schilder met een goed kopje koffie/thee en een praatje met je collega’s. Daarna rijd je door naar het project, natuurlijk zing je eerst mee met 100% NL in de auto of bus.

Eenmaal aangekomen vertoef je de hele dag samen met jouw collega schilders om dat grote nieuwbouwproject tot in de puntjes netjes te schilderen. Rond een uurtje of 14:00 inventariseer je met jouw collega’s of jullie op schema liggen. Dit zodat jullie om 15:00 ruim de tijd hebben om alles netjes achter te laten.

Rond een uurtje of 16:00 weer onderweg naar huis of de zaak, natuurlijk staat 100%NL weer op volumeknop 30. Eenmaal thuis plof je op de bank als voldaan schilder en met een beetje geluk staat het eten zo klaar!
 

Ben jij de kandidaat

Voor deze functie is Faber Personeel op zoek naar een ervaren schilder. Ben je nog niet zo ver? Geen probleem, bij Faber Personeel is het ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig schilder!

Het is belangrijk dat jij in Kerkdriel of omgeving woont en beschikt over een rijbewijs met eigen vervoer. Jouw collega verwacht natuurlijk ook dat jij wel eens achter het stuur kruipt zo dat hij zijn karaoke skills aan jou kan laten zien.
 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een startsalaris tussen de 2500,- en 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als schilder. Verder bouw jij vanaf dag 1 pensioen op. Faber Personeel laat de keuze aan jou of je wilt deelnemen aan het Stipp of Bpf pensioen. Wil jij weten wat de verschillen zijn? Bij Faber Personeel vertellen we je dat graag. Kan jij ons er van overtuigen dat jij een volwaardig schilder bent of de potentie hebt om dat te worden? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract aan te bieden.

Faber Personeel ondersteunt jou graag om jezelf te ontwikkelen als schilder. Per jaar heb jij namelijk keuze uit twee opleiding en/of cursus trajecten. Denk bijvoorbeeld aan een spuit of houtrotcursus. Alles is mogelijk zolang jij het maar aangeeft!

Vanaf het moment dat jij start bij Faber personeel bouw jij spaarpunten op. Met deze punten spaar je bijvoorbeeld voor leuke uitjes en gereedschap.

Bij Faber personeel waarderen wij jou en dit laten we onder andere zien door het jaarlijkse kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op werk. Denk bijvoorbeeld aan een rugzak, lunchtrommel, gereedschapstas, kleding en zo kan ik nog wel even door gaan.

Vanaf het moment dat het weer kan staan wij te popelen om vette borrel te organiseren. Letterlijk en figuurlijk want de bitterballen zullen natuurlijk ook aanwezig zijn!
 

Waar jij gaat werken

Jij gaat aan de slag bij een schildersbedrijf dat in 1998 is opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf. Zoals hierboven al vermeld is licht de focus op grote nieuwbouwprojecten. Maar daarnaast komen de particulieren markt, VVE’s en woningcorporaties ook aan bod.
 

Meer weten?

Enthousiast geworden over de vacature, dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen naar Lisa 06 12 11 94 97 of mailen naar l.peters@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Lisa Peters

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen