Vacatures

Timmerman

20-7-2021 Timmerman Eindhoven, Nederland

Wat jij gaat doen

Goed werk leveren in de bouw! Werken als timmerman/ timmervrouw binnen in een strak en goed georganiseerd bedrijf? Werken als timmerman/ timmervrouw en werken op mooie uitdagende en langdurige projecten in de bouw in jouw directe omgeving? Dan is deze vacature interessant voor jou.

Bij Faber Personeel kan je al je talenten in de bouw als timmerman/ timmervrouw laten zien of verder ontwikkelen. Ben jij de ervaren timmerman/ timmervrouw die de lijnen uitzet en collega’s graag verder wil helpen in het vak of ben je juist de timmerman/ timmervrouw die klaar is voor de volgende stap.

Bij deze opdrachtgever vind je door de diversiteit en grootschaligheid van de projecten veel mogelijkheden als timmerman. Je gaat aan de slag op projecten die er toe doen in maatschappelijk belang . Je werkt met name op uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen zij voor o.a. gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers.

Positieve inbreng, leergierigheid en werken in een team zijn vanzelfsprekend voor jouw. Voor een groot project kan je per direct aan de slag en helpen we je graag verder. 

Ben jij de kandidaat

Ben je enthousiast geworden met de volgende bovengenoemde werkzaamheden en herken jij je als timmerman/ timmervrouw in de onderstaande eigenschappen. Dan is dit jouw kans!
 • Je hebt passie voor het vak als timmerman/ timmervrouw en wilt jezelf blijven ontwikkelen en jouw kennis over te dragen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de bouw;
 • Toont je initiatief en draag verantwoordelijkheid voor je werk;
 • Je vindt het leuk om maatwerk te leveren!

Wat wij bieden

Als timmerman/ timmervrouw bieden we je een vaste baan in de bouw, zekerheid, goede en heldere voorwaarden, dit betekent:
 
 • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de €2400,00 - €3400,00 / maand;
 • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
 • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
 • 25 vakantiedagen;
 • 20 ATV dagen;
 • 3 kort verzuim dagen;
 • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou meerdere opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman/ timmervrouw bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Wij hebben persoonlijk contact tijdens werk maar ook op onze borrels en uitjes. Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken

Jij en je koppel timmerman/ timmervrouw komen te werken bij een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderd mensen ontwikkelen en realiseren zij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen zij voor gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers.

Meer weten?

Ben jij net zo enthousiast over deze vacature als wij? Solliciteer dan direct via de knop Direct Solliciteren. Heb je nog vragen over deze vacature, dan ben ik bereikbaar op 06 828 056 98 of v.hurkmans@faberpersoneel.nl. Ook als je twijfelt of deze vacature bij je past mag je altijd bij ons langs komen. De koffie staat altijd klaar!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Vanessa Hurkmans

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen