Vacatures

Schilder

20-7-2021 Onderhoudsschilder Franeker, Nederland

Wat jij gaat doen

Je onderhoudt bestaand schilderwerk, en dat is meer dan alleen schilderen. Het is een ambacht. Wij bieden jou schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particuliere opdrachtgevers of juist groot onderhoudswerk bij overheidsinstellingen. Wij hebben ook opdrachtgevers met werk aan monumentale panden. Het is maar net wat jij het leukste vindt!
 
Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf ? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je zelfstandig projecten oppakt?
Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel.
 
Je houdt je naast het schilderen ook bezig met houtrot herstellen, houtbewerking, schuren, plamuren, maar ook glas zetten, kitten en eventueel behangen kan tot jouw werkzaamheden behoren. Je bent ècht allround bezig!

Ben jij de kandidaat

Ervaring als schilder is voor ons belangrijker dan een opleiding. Toch zie je hieronder staan dat we ook vragen naar mensen met een opleiding, maar dat is dus geen harde eis. Ben je net klaar met de vakopleiding en wil je nog meer werkervaring opbouwen? Geen nood, ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Aan die werkervaring kunnen wij je namelijk helpen.
 
  • Je hebt een schilderopleiding afgerond en/of tenminste één tot drie jaar ervaring in het vak
  • Type werkervaring: onderhoud, nieuwbouw, monumentaal of werk bij particulieren
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent fit, het is immers een fysieke baan
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
     
En ben je in het bezit van een rijbewijs (en auto)? Dan vergroot dit zeker de mogelijkheden!

Wat wij bieden

Je krijgt beloond op basis van jouw ervaring en functie. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Er zijn bij of via ons ook verschillende trainingen te volgen.
 
Wij bieden een salaris tussen € 2.200,- en € 3.200,- bruto per maand en daarnaast behoort een vast contract behoort tot de mogelijkheden. De doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk in combinatie met ons trainingsprogramma. Ook bieden wij een keuze in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.
 
Werkkleding krijg je in de meeste gevallen van de opdrachtgevers en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. En als klap op de vuurpijl hebben wij voor al onze vakkrachten hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt spaarpunten op bij ieder gewerkt uur!

Waar jij gaat werken

Wij zijn op zoek naar schilders voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Leeuwarden - Sneek - Harlingen.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met Tom via 0612208193

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen