Vacatures

Tegelzetter

20-7-2021 Tegelzetter Zierikzee, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij de tegelzetter die op zoek is naar een leuke en uitdagende baan waar een goed salaris tegenover staat? Dat is precies wat wij bieden! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tegelzetter waar jouw vakmanschap en input zeer gewaardeerd gaan worden. Je komt te werken bij een klein tegelzetbedrijf die gespecialiseerd is in het bieden van totaaloplossingen. Zo houden ze zich bijvoorbeeld bezig met het plaatsen van complete badkamers, keukens en toiletten, inclusief het installatiewerk. 

Jij gaat zelfstandig op pad en gaat je bezig houden met plaatsen van wand- en vloertegels. Je gaat werken met keramische en natuurstenen tegels en je komt zowel bij de mensen thuis als bij bedrijven over de vloer. Ook neemt onze opdrachtgever opdrachten aan voor de grotere aannemers, waardoor je op (grote) nieuwbouwprojecten gezet kan worden. Een heel erg afwisselende baan dus!

Ben jij de kandidaat

Omdat jij vaak zelfstandig neergezet gaat worden heb je als tegelzetter wel wat ervaring opgebouwd binnen het vak. De projecten zijn verdeeld over heel Zeeland, daarom is het een vereiste dat je een rijbewijs hebt.

Wat wij bieden

Je bent van harte welkom bij Faber Personeel en dat willen wij ook graag laten blijken. Dit begint natuurlijk met een goed salaris. Afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als tegelzetter bieden wij een salaris tussen de 2.500,- en 3.200,- bruto. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan zekerheid. zo krijg je bij ons bij goed functioneren een vaste aanstelling, bouw je bij ons vanaf dag één pensioen op en word je doorbetaald tijdens feestdagen en ziekte.

Natuurlijk kijken wij ook naar doorgroeimogelijkheden. Daarom bieden wij diverse trainingen en zetten wij samen met jou een ontwikkelpad uit. Wat zijn jouw lange termijn ambities?

Naast al het harde werk is er ook tijd voor plezier. Wij houden jaarlijks 2 borrels die altijd zeer goed worden ontvangen door onze vakmannen. Ook kan je jezelf belonen met verschillende cadeaus doordat je automatisch mee spaart met het Faber spaarpuntenprogramma. 

Waar jij gaat werken

Je komt te werken bij een kleine organisatie waardoor de communicatielijnen helder en kort zijn. Je kan met je vragen direct terecht bij de eigenaar. Ook als jij ideeën of input hebt over de tegelzet werkzaamheden wordt dit zeker gewaardeerd!

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze tegelzetter vacature? Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet! Bij vragen kan je bellen of appen naar Marijn: 06 826 937 16. Ook als je twijfelt of je geschikt bent voor deze functie horen wij graag van je!

Over Faber

Via Faber Personeel ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Marijn van den Eijnden

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen