Vacatures

Metselaar

20-7-2021 Metselaar Breskens, Nederland

Wat jij gaat doen

Houd jij ervan om als metselaar een cruciale rol te spelen bij een verbouwing? Kun jij daarnaast netjes werken en heb jij een positieve instelling? Dan zoeken wij jou! Faber Personeel staat voor jou klaar bij het vinden van de juiste baan voor jou! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor onze klant uit Breskens zoeken wij een ervaren metselaar. Jouw werkgebied zal voornamelijk plaatsvinden in West Zeeuws-Vlaanderen. Als metselaar houd jij je bezig met verschillende taken in- en om het huis; hierbij kun je denken aan het bestuderen en leggen van het metselverband waarbij je dus ook rekening houdt met hoe de tegels gelegd moeten worden. Maar denk vooral ook aan het lezen van bouwtekeningen en de eventuele aanpassing daarvan, het mixen van mortel, het op maat maken van de stenen, het metselen zelf en het afwerken van de voegen.

Kortom; een afwisselende, uitdagende en zelfstandige klus die jij zal gaan uitvoeren! Ben jij klaar voor plezier in je werk en een werkgever die jou als specialist waardeert? Kom dan werken bij Faber Personeel als metselaar!

 

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al enige ervaring hebt als metselaar en als jij zelfstandig naar projecten gestuurd kan worden. Je bent collegiaal en je bent in het bezit van een rijbewijs. Het is namelijk handig als jij zelf naar je eigen klussen toe kan. Bij voorkeur kom jij uit de regio in verband met de reistijden.

Wat wij bieden

Bij Faber Personeel val jij onder de Bouw CAO en bouw jij pensioen op vanaf dag 1. Daarnaast heb jij de keuze of dat je wilt deelnemen aan het TijdSpaarFonds. Je ontvangt bij ons een salaris tussen de €2.450,- en €3.000 bruto per maand. Breng jij, naast het metselen, nog meer kwaliteiten en competenties mee? Dan is jouw salaris altijd bespreekbaar en kan dit oplopen tot maximaal €3.500,- bruto per maand. 

Faber Personeel geeft jou ieder jaar de kans om deel te nemen aan een opleiding of cursus naar keuze. Hierbij kun je denken aan een hang- en sluitwerk cursus, een houtrot cursus of bijvoorbeeld een spuitcursus. Alles is mogelijk, jij zegt, wij regelen het! Zit jij op je plek, ben jij tevreden met ons en wij met jou? Dan ligt jou vaste contract al uitgeprint klaar!

Ken jij nog andere goede vakmannen- of vrouwen? Draag ze aan bij Faber! Wij zorgen voor iedere vakkracht die jij aanlevert, dat je een mooie bonus in geld krijgt uitgekeerd!

Sluit jij je aan bij onze gezellige Faber familie?

 

Waar jij gaat werken

Jij komt te werken bij een bouwbedrijf die een team inzet van 15 medewerkers. Dit team bestaat uit timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Zij onderscheiden zich door vakwerk en motivatie. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en deze optelsom leidt tot kwaliteiten in het vakwerk.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie! Heb je toch nog een paar vragen dan kun je bellen of appen naar Tessa via 06 12 72 99 42 of e-mailen naar t.nelis@faberpersoneel.nl

We verwelkomen jou graag!

Over Faber

Via Faber Personeel ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen