Vacatures

Timmerman

18-6-2021 Timmerman Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Te weinig daglicht op de zolder? Wil je jouw zolder gebruiken als slaapkamer of kantoor? Dan is een dakkapel of dakraam een optie. Omdat je een wijziging aanbrengt aan de dakconstructie, is het handig een specialistische vakman te raadplegen. Samen bepaal je met de timmerman de juiste plaats. Kortom: een timmerman is een onmiskenbare vakman in de bouw!

Als timmerman versta jij vak en je kan jouw vaardigheden goed vertalen naar de wensen van de klant. Heb jij een speciale voorkeur voor een project? Bij Faber ben je als timmerman aan het goede adres. Wij hebben voor elke timmerman de juiste klus!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen Faber als timmerman? Laten wij dan een kop koffie gaan drinken en de mogelijkheden voor jou als timmerman bespreken! 

Faber, mooier kunnen we het niet maken, wél geler.

 

Ben jij de kandidaat

  • Je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je hebt recente en aantoonbare werkervaring als Timmerman 1,2 of 3;
  • VCA is een pré;
  • Je bent accuraat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer;
  • We zoeken vooral iemand die gemotiveerd en gepassioneerd is over wat hij doet;
  • Kortom: Wij zoeken de timmerman in hart en nieren!

Wat wij bieden

Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds. Je maakt kans op een vaste aanstelling, kunt trainingen volgen en bij ziekte krijg je gewoon doorbetaald. Wij bieden daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht. Heb je vragen? Dan mag je altijd contact opnemen.
 
Over de opdrachtgever

Wij hebben voor jou de juiste opdrachtgever die voldoet aan jouw wensen, wij kennen de markt en weten goed waar jij je thuis zult voelen! Ook zoeken wij naar opdrachtgevers in jouw omgeving! Geheel niet onbelangrijk omdat wij vinden dat werk en privé goed in balans moet zijn!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Dennis Balfoort

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen