Vacatures

financial controller

10-6-2021 HBO Financieel Hooglanderveen, Nederland

Wat jij gaat doen

Als financial controller word jij in deze rol verantwoordelijk voor één van onze andere labels, namelijk Cottus. Jij verzorgt de periode - en jaarafsluiting en het voorbereiden van de jaarrekening. Ook zorg je gevraagd en ongevraagd voor de juiste (management) rapportages, stuurinformatie plus verbetervoorstellen. Om dit goed te kunnen doen denk je actief mee en draag je bij aan het opstellen van een financieel jaarbudget.
Jij bent als financial controller verantwoordelijk voor het (laten) verzorgen van de gehele financiële administratie. In deze rol ben je daarom ook het aanspeekpunt van de accountant bij de interim- en jaareindecontroles.

In deze functie ben jij voor Cottus geheel in de regie, maar je staat er absoluut niet alleen voor. Een collega ondersteunt jou bij het voeren van de financiële administratie. Deze collega verwerkt o.a. facturen en bankmutaties.
Verder maak je als financial controller voor Cottus onderdeel uit van het informele en ervaren finance team van TEG. In dit team ga je samenwerken met Evert-Jan, financieel directeur, Thomas, financial Controller, Jeffrey, assistent controller en Jasper onze Business Intelligence Developer. Een team met korte lijnen en een prettige werksfeer. Een team wat elkaar helpt, door elkaar zoveel als mogelijk in te zetten op waar je goed in bent en blij van wordt. Met regelmaat wordt er geborreld, maar ook met elkaar inhoudelijk gespard.

 

Ben jij de kandidaat

Jij bent onze kandidaat als jij al wat vlieguren hebt gemaakt als (assistent) accountant of (assistent) financial controller. Jij wilt hierin door en bent op zoek naar een vervolgstap met diepgang. Een functie waarin jij op gebied van finance verantwoordelijk wordt van A tot Z. Jij bent van de cijfers, maar niet alleen van de cijfers. Humor, contact hebben met en het in beweging krijgen van collega’s ook daar krijg jij energie van!
Gezien het niveau van de rol ben jij minimaal in het bezit van een afgeronde HBO diploma richting van Finance & Control, Bedrijfseconomie of Accountancy.

 

Wat wij bieden

Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven. Er heerst een leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s. We bieden je de kans om je breed te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Ben je reeds met een studie gestart of wil jij een studie volgen? Geen probleem, wij stimuleren dit zeker. De arbeidsvoorwaarden:
  • (start)salaris afhankelijk van opleiding en ervaring €3500 – €4100 bruto per maand.
  • 30 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Goede pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer of declaratie ov;
  • Microsoft Surface;
  • Mobiele telefoon;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Uitgebreide gezamenlijke lunch met fruit en een goed gevulde koelkast.

 

Waar jij gaat werken

TEG bestaat uit vijf gespecialiseerde staffingbedrijven die zich richten op vakmensen en professionals in de techniek, publieke sector, schildersbranche en bouw. Op de markt opereert TEG met de labels Voort, Koen, Faber en Cottus.
Cottus is uitgegroeid tot een grote regionale technische dienstverlener met een “echt technisch hart”. Zij hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden, begeleiden van interim technici voor middenkader projecten bij hoogwaardige opdrachtgevers. Kwaliteit en vakmanschap staat voorop. Zoals al omschreven, als Financial controller kom je te werken in het team wat verantwoordelijk is voor alle cijfers. Een team met humor!

 

Meer weten?

Ben jij de financial controller/accountant die wij zoeken en ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Wil jij ervaren hoe humor en cijfers echt in dit team samen gaan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatie button. Dit zodat we je uit kunnen nodigen voor een kopje koffie. Eerst meer weten? Voor vragen kun je contact met onze financieel directeur Evert-Jan op 06-23100036 of e-mailen naar e.degroot@faberpersoneel.nl of Stefan Verhoef zie onderstaande gegevens. 

Wij verwelkomen jou graag binnen onze TEG & Cottus familie!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Stefan Verhoeff

Brand Manager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen