Vacatures

Timmerman

11-6-2021 Timmerman Deventer, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij een timmerman die graag werk verricht in de particuliere markt? Dan ben jij de timmerman waarnaar wij opzoek zijn! Je komt te werken bij een professioneel en gemoedelijk bouwbedrijf. Het is een hechte groep van ongeveer 10 medewerkers, waar iedereen iedere dag samenwerkt om er iets moois van te maken!

Welke werkzaamheden kun je verwachten?  

Als timmerman werkt je altijd in een vast koppel met een timmerman of metselaar. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het project! Op dit moment bestaan de projecten uit het renoveren en verbouwen van woningen. Alleen de buitenmuren blijven staan, waarnaar jullie de complete woning weer gaan opbouwen. Zo stel je profielen, plaats je wanden, kozijnen en plafonds. Over het algemeen zijn dit luxe vrijstaande woningen. De werkzaamheden zitten altijd in de buurt waardoor je weinig reistijd hebt!

Ben jij de kandidaat

Dan ben je een timmerman die graag dichtbij huis wil werken, afwisseling in zijn werk wil zien en daarnaast graag werkt bij een gemoedelijk bedrijf. Dan is dit de baan waarnaar je opzoek bent

Wat wij bieden

Als timmerman wordt je bij Faber volledig verloond conform bouw cao inclusief verhogingen en vergoedingen. Dit  betekent een 4 weken salaris van minimaal €2.756 tot €2980 afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerst werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en mag je gebruik maken van het tijd spaar fonds! (de vakantiebonnen van vroeger). Daarnaast heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 senioren dagen als je daar recht op hebt.

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om jezelf verder ontwikkelen in je vak. Daarom krijg je bij Faber de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen, die wij volledig faciliteren.

Daarnaast hebben wij een eigen spaarsysteem waarmee jij als vakman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature of ben je benieuwd welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Neem dan contact op met Bas IJsinga. Bel of stuur een appje 06 127 540 13 of mail naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl. Mocht je toevallig in de buurt zijn dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Rijssen, de koffie staat klaar!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen