Vacatures

Timmerman

11-6-2021 Timmerman Zwolle, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij iemand die graag het vak timmerman wil gaan leren of heb je al ervaring als timmerman en zoek je meer uitdaging in je werk? Dan is dit baan waarnaar je opzoek bent! Een bouwbedrijf uit de regio (familiebedrijf) is door toegenomen werkzaamheden per direct opzoek naar een ervaren en leerling timmerman!

Welke werkzaamheden kun je verwachten?
Als leerling timmerman krijg je een vaste leermeester die jou de fijne kneepjes van het vak zal leren. Ben je een ervaren timmerman? Dan kom je met een vaste college te werken aan verschillende aanbouw / verbouw projecten in de regio. Daarnaast heeft het bedrijf contracten met de gemeente en verschillende stichtingen, waar zij het onderhoud en restauratie doen van monumentale panden in de regio! Reistijd? Die is nooit langer van 30 minuten als je uit de regio komt!

Ben jij de kandidaat

Dan wil je jezelf graag ontwikkelen tot een zelfstandig timmerman of ben je een timmerman die bijvoorbeeld meer uitdaging in zijn werk wil zien of dichterbij huis wil gaan werken.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan als timmerman bij een bouwbedrijf waar jou ontwikkeling als vakman centraal staat! Als leerling of vak volwassen timmerman wordt je conform bouw cao verloond, wat betekend een 4 weken salaris tussen de €2.200 en €2980. Afhankelijk van je functie, leerling of zelfstandig timmerman. BPF Bouwpensioen bouw je vanaf je eerste werkdag op en daarnaast krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van het tijd spaar fonds (de vakantiebonnen van vroeger). Je krijgt dus het vakantiegeld netto uitbetaald! Daarnaast heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 senioren als je daar recht op hebt.

Jouw ontwikkeling als vakman staat bij ons centraal. Daarom krijg je de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen. Uiteraard op de kosten van Faber!

Bij Faber hebben wij een eigen spaarsysteem, waarmee jij als vakman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer

Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Neem dan direct contact op met Bas IJsinga. Bel of stuur een appje naar 06 127 540 13 of e-mail naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl. Ben je toevallig in de buurt? Kom dan gerust langs bij ons op de vestiging in Rijssen!

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen