Vacatures

Timmerman

18-6-2021 Timmerman Oldenzaal, Nederland

Wat jij gaat doen

Als timmerman ben je opzoek naar een bedrijf waar alles goed voor je is geregeld, zodat jij de focus kan leggen op timmerwerk. Iedere timmerman is voorzien van zijn eigen bus voorzien van de modernste gereedschappen. Als timmerman op de nieuwbouw werk samen in vaste groepen die goed op elkaar zijn ingespeeld.

Welke werkzaamheden kun je verwachten? 
Het bouwbedrijf is op dit moment o.a. bezig met de nieuwbouw van luxe zorgcentra. Deze centra worden voorzien van luxe appartementen en winkels. Alles onder een dak! Daarnaast bouwt het bedrijf ook luxe vrijstaande woningen, 2 onder een kap woningen en rijtjeshuizen. Kortom zeer divers! Jij hebt de vrijheid bij welke nieuwbouw jij je hebt prettigst voelt.

Als timmerman zet jij de lijnen uit op het project. Jij werkt zelfstandig van het maken van de fundering tot het plaatsen van de kap

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een timmerman die opzoek is naar structuur in het werk en daarbij graag werkt bij een bouwbedrijf waar alles goed geregeld is. Gereedschap, werkkleding, planning , etc dit wordt allenmaal voor jou geregeld

Wat wij bieden

Als timmerman op de nieuwbouw wordt jij uiteraard verloond conform de bouw cao. Dit betekend een 4 weken salaris van minimaal €2.756 en €2.980, afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast maak je gebruik van het tijd spaar fond (de vakantiebonnen van vroeger) en bouw je vanaf je eerste werkdag BPF bouwpensioen op.

Je krijgt bij Faber 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 seniorendagen als je daar voor in aanmerking komt.

Het is belangrijk dat jij niet stil blijft staan in de ontwikkeling als vakman. Daarom krijg je als timmerman bij Faber de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen. Dit uiteraard op onze kosten!

Daarnaast hebben wij een eigen spaarsysteem, waarmee jij als vakman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer!

Meer weten?

Is dit de baan waarnaar je opzoek bent? Of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden Faber voor nog meer heeft? Neem dan direct contact op met Bas IJsinga. Bel of stuur een appje naar 06 127 540 13 of mail naar b.ijsinga@faberpersoneel.nl. Ben je in de buurt? Kom dan gerust binnenlopen voor een kop koffie bij ons op de vestiging in Rijssen.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen