Vacatures

Metselaar

24-11-2021 Metselaar Bronckhorst, Nederland

Wat jij gaat doen

Als metselaar ga je aan het werk op de mooiste projecten. Bij dit bedrijf ben je een onmisbare schakel, elk project is anders en jij weet als geen ander hoe je dit project moet aanpakken. Van het renoveren van een pand tot het vanaf de grond bouwen van een woning, niks is te gek! Je werkt nauw samen met je collega's op de bouw en je komt terecht in een hecht, gezellig team!

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij een ervaren metselaar die de fijne kneepjes van het vak kent en al relevante ervaring hebt in de bouw. Je bent een gemotiveerd persoon en vindt het fijn als de zaakjes allemaal goed geregeld zijn. Je gaat nauwkeurig te werk en je zorgt ervoor dat elk project op tijd en netjes afgeleverd wordt.

Wat wij bieden

Als metselaar word je conform Bouw CAO verloond, dit betekent voor jou dat je;
  • Salaris conform Bouw CAO, tussen de €2500 - €2900 per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • BPF bouwpensioen opbouwt vanaf dag 1
  • Keuze hebt voor het TijdSpaarFonds (100%, 55%, 0%)
  • 25 vakantiedagen
  • 20 ATV dagen
  • 3 kortverzuimdagen
  • 10 of 13 seniorendagen (als jij daar recht op hebt) 
Daarnaast hebben we bij Faber een loyaliteitsprogramma, dit betekent dat je met ieder gewerkt uur spaart voor gave cadeaus. Denk hierbij aan gloednieuw gereedschap van Makita of de Walt, huishoudelijke apparatuur en zelfs dagjes weg! Ook vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, daarom krijg je de keus om 2 opleidingen per jaar te kiezen op de kosten van Faber. Denk hierbij aan het halen van je BHV, cursus kitten of zelfs je aanhangerrijbewijs!
 

Meer weten?

Geïnteresseerd in deze vacature als metselaar? Neem dan vrijblijvend contact op met Wiebe Lusink via onderstaande gegevens. Is dit niet helemaal wat je zoekt maar je wilt wel een baan als metselaar of in de bouw? Graag komen we dan ook met je in contact om te kijken wat de mogelijkheden zijn! 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Wiebe Lusink

Junior Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen