Vacatures

Consultant Zwolle

17-1-2022 MBO;HBO Administratief Zwolle

Wat jij gaat doen

Vrijheid, blijheid! Ben jij een echte ondernemer die graag zijn handen uit de mouwen steekt en de perfecte match maakt tussen klant en kandidaat? En heb je ook al ervaring opgedaan in een commerciële functie? Mooi! Lees snel verder!  

In de functie van Consultant (bij Faber noemen we dat Accountadviseur) houd jij je voornamelijk bezig met het werven en bemiddelen van vakbekwame schilders, timmermannen en metselaars. Hierbij richt je je op één of twee focusprofielen. Het onderhouden van de relatie met (nieuwe) klanten én vakkrachten is ook een groot onderdeel van je rol.   

Jouw belangrijkste taak het tevreden houden van zowel klant als vakkracht. Dit doe je door het uitvoeren van een aantal standaard taken. Zoals het verzorgen van de verloning, facturatie en het verlagen van verzuim. Samen met jouw collega's herken jij signalen in de markt en weet je waar er handel te halen is. Je begeleid de kandidaten in hun ontwikkeling en ondersteunt hen zo in hun werkplezier. Als zij succesvol zijn, ben jij dat ook. Daarnaast heb je regelmatig telefonisch contact zodat zowel jouw kandidaten als jouw klanten nog lang met Faber blijven samenwerken.   

In deze functie staan jouw vrijheid en verantwoordelijkheid voorop! Hoe vlieg jij de markt aan, hoe benader jij jouw kandidaten en klanten en wie is er klaar voor de volgende stap? Je krijgt alle ruimte om jezelf te bewijzen, een eigen plan te maken en dit uit te voeren. Kortom; het pad naar jouw succes bij Faber bepaal jij!   

Nog meer doe je dit door het geven van persoonlijke aandacht en leveren van maatwerk. Als Consultant heb je het ene moment een afspraak met een directeur van een groot vastgoedbedrijf. Het andere moment sta je gezellig te kletsen met één van je schilders. Dit alles maakt dat geen werkdag bij Faber hetzelfde is. 

Ben jij de kandidaat

Je hebt al wat vlieguren gemaakt als intercedent en hebt een commerciële drive. In het verleden heb je al meer gewerkt met targets en je vindt het leuk om hierin altijd een extra stap te zetten en jezelf te overtreffen. Jouw attitude is hierbij het belangrijkst en jij streeft ernaar zo veel mogelijk marktaandeel te behalen. Wat heb jij verder nog in huis?   

 • Het afgelopen jaar heb je ervaring opgedaan in een commerciële functie als intercedent of in een dergelijke functie in de sales;   

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of mbo-niveau 4);   

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar; 

 • Naast ambitieus ben jij resultaat gedreven;   

 • Communicatief sta jij stevig in jouw schoenen;   

 • Heb jij jouw SEU behaald? Dat is een grote pré.   

Wat wij bieden

Voor ons is de groei van jou als professional net zo belangrijk als voor jou! Jij staat aan het roer van jouw eigen onderneming binnen onze onderneming en bepaalt voor een groot deel zelf hoe jij de markt gaat veroveren. Hierbij ondersteunen wij jou zodat jij succesvol kan zijn!  

Wat krijg je allemaal nog meer?   

 • Marktconform salaris op basis van jouw ervaring;   

 • Realistische bonusregeling;   

 • 25 vakantiedagen per jaar en 13 ATV dagen;   

 • Een lunch op de vestiging en op kosten van Faber;  

 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;   

 • Salestraining en mogelijkheden tot doorgroei.   

Waar jij gaat werken

Samen met jouw collega Jasper zorg jij ervoor dat jullie regio zo succesvol mogelijk is! Jullie zijn verantwoordelijk voor jullie eigen gebied en streven altijd naar het behalen van nog meer marktaandeel. Hierin staat niet alleen behalen van commerciële successen, maar ook de gezamenlijke groei als team centraal. Jullie weten precies wat je aan elkaar hebt en zetten zo telkens dat stapje extra voor zowel klant als kandidaat. Samen vormen jullie een team waarin werkplezier net zo belangrijk is als resultaat en waar successen groot gevierd worden!  

In deze functie ga jij met voldaan gevoel naar huis omdat jij bijdraagt aan vakmanschap. Jij zorgt er namelijk voor dat vakmannen, vrouwen, bouw en schildersbedrijven in staat zijn supermooie, belangrijke projecten in Nederland te realiseren. Hiermee draag jij dus (in)direct bij aan het realiseren van een droomhuis van een ander. Hoe gaaf is dat? 

Meer weten?

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en zou je het liefste morgen nog starten als Consultant bij Faber? Ik had ook niet anders verwacht! Solliciteer snel en wie weet sluit jij je binnenkort aan bij onze Faber familie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon, contact via Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk! 

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen