Vacatures

Glaszetter

25-11-2021 Glaszetter Geleen, Nederland

Wat jij gaat doen

Als glaszetter plaats je zelfstandig alle voorkomende soorten glas (enkele en dubbele ruiten, speciaal glas), beglazingssystemen en glasconstructies (puien, wanden, deuren/ramen) in zowel nieuwbouw-, als onderhoudssituaties, gebruik makend van diverse bevestiging- en verlijmingtechnieken. Daarnaast draai je storingsdiensten conform een vastgesteld schema.  

Ben jij de kandidaat

 

Jij hebt oog voor detail en je bent communicatief vaardig. Je werkt netjes en met liefde voor het glaszetter vak. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is.  
Bij onze klant krijg je de kans om écht mooi werk te maken en dat vind jij ook belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende criteria: 
 
-    Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken 
-    Je bent fysiek fit, omdat het werk soms zwaar kan zijn 
-    Representatief en klantvriendelijk 
-    In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen  
-    In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré  

Wat wij bieden

Werk waar jij je thuis voelt, waar je geen nummer bent en hard werken wordt gewaardeerd. Verder hebben wij voor jou als glaszetter in de aanbieding: 

  • Loon conform de Schilders CAO; 

  • Zekerheid voor werk voor de langere termijn;  

  • goede en unieke arbeidsvoorwaarden; 

  • doorgroeimogelijkheid naar een vast contract; 

  • Ontwikkelingsmogelijkheden.  

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een familiebedrijf in de glashandel. Zij hebben al vele jaren ervaring in Zuid-Limburg en zijn de specialist op het gebied van glas. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen