Vacatures

Schilder

25-11-2021 Onderhoudsschilder Markelo, Nederland

Wat jij gaat doen

Wil jij aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de regio? En ben jij die zelfstandige schilder die van afwisseling houdt? Dan zoeken wij jou! Jij hebt namelijk oog voor detail, en staat garant voor echt vakmanschap! Door alles helder te communiceren naar de klant hebben wij er weer een tevreden klant bij. Jij voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de particuliere sector. Je houdt je bezig met binnen- en buitenschilderwerk. Ook het behangen en het repareren van houtrot zijn voor jou bekend terrein. Kortom een breed scala aan werkzaamheden. Heb je hier nog niet zoveel ervaring mee? Geen enkel probleem! Zolang jij je wil blijven ontwikkelen kan jij je bijscholen op basis van cursussen en opleidingen. Uiteraard is dit op onze kosten!  
 

Ben jij de kandidaat

Wij vinden ervaring als schilder minimaal zo belangrijk als een afgeronde opleiding. Niet iedereen is voor de schoolbanken gemaakt. Op het gebied van loopbaanontwikkeling liggen alle opties voor je open! Je vindt het leuk om je passie voor het vak over te brengen op de klant. Omdat jij bij de klussen moet komen is het wel zo makkelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs!
 

Wat wij bieden

Behalve een gezellig team en een groot aanbod aan prachtige projecten krijg jij ook:

•             Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per periode met zekerheid op lange termijn;
•             De mogelijkheid 2 cursussen op jaarbasis te volgen op onze kosten;
•             Een vaste aanstelling op korte termijn? Dat regelen wij;
•             Jij maakt zelf de keuze in het pensioen wat bij jou past;
•             Reistijd beperken? Wij hebben werk bij jou in de omgeving zodat jij lekker op tijd thuis bent;
•             Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Hier kan jij terecht met al je vragen;
•             Uiteraard komen wij regelmatig even buurten om te zien hoe het nou echt met je gaat! ( Vaak gecombineerd met een lekkere versnapering )

Wij belonen loyaliteit met ons unieke loyaliteitsprogramma. Met elke gewerkte dag spaar jij punten.
Deze wissel je in tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. De keuze is reuze! Om echt in een warm bad terecht te komen verzorgen wij een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.
 

Waar jij gaat werken

In de regio Markelo zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Deze organisatie is een groot begrip wat staat voor ambachtelijk vakmanschap met hoge kwaliteit. Wij gaan elke daar voor verbetering en men kan er op vertrouwen dat onze opdrachtgever perfect werk aflevert. Om de kwaliteit bij de klanten te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Een goede werkgever zijn is net zo belangrijk als goed vakwerk afleveren. Jij krijgt volop persoonlijke aandacht en er hangt een prettige onderlinge werksfeer.
 

Meer weten?

Heb jij nog vragen of ben jij laaiend enthousiast? Dan kijk ik er naar uit jou persoonlijk te ontmoeten!
Solliciteer snel op deze functie als schilder. Voor vragen kun je bellen, appen of mailen naar Laura Kleinsman.

Neem contact met mij op via: 06 820 946 61
l.kleinsman@faberpersoneel.nl

Over Faber

Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Contact

Laura Kleinsman

Accountadviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen